Directorii de deconcentrate, in vizorul PDL

Posted on sept. 9 2010 - 3:50pm by petre

O mare surpriza ii asteapta pe membrii Partidului Democrat Liberal care ocupa functii de directori ai institutiilor deconcentrate timisene. Joi, liderul PDL Timis, Constantin Ostaficiuc, a anuntat ca in urmatoarele zile va avea loc o remaniere locala.

Tot joi, Ostaficiuc s-a si intalnit cu directorii de deconcentrate ai PDL. „Vom face si noi o analiza la nivelul institutiilor si, unde este cazul, vom fae o remaniere locala. Aceasta va fi facuta tot in scopul profesionalizarii celor care conduc aceste institutii. Acolo unde vom constata, ca din punct de vedere al relatiei cu ministerele sau al relatiei cu publicul sau cu celelalte institutii nu a functionat corect, vom remania”, a anuntat presedintele PDL Timis.

Cat despre directorii care l-au nemultumit pe Ostaficiuc, acesta nu a vrut sa sufle nicio vorba. „Am nemultumiri fata de unele institutii si am facut schimbari chiar si in timpul anului. Am facut schimbari la Prestatii Sociale, de exemplu. De data aceasta discutam despre o analiza generala, nu neaparat o analiza punctuala. A fost o decizie a partidului si vizavi de Inspectoratul Scolar, cand am avut in Biroul Permanent Judetean aceasta analiza. Continuam, dar acum o marcam si ca o proiectie a remanierii la nivel national”, a conchis liderul democrat liberalilor.

Roxana Deaconescu

Comments

comments

About the Author