video RAZIE GENERALĂ! ÃŽntreg județul, „luat cu asalt„ de Poliție

Posted on feb. 22 2014 - 4:12pm by petre

Aproape 450 de polițiști au acționat în cursul zilei de ieri pe raza județului Timiș, în scopul menținerii unui climat de ordine și siguranțăpublică./ Înurma măsurilor întreprinse, polițiștii timișeni au constatat 35 de infracțiuni și au aplicat 780  de sancțiuni contravenționale.

Ieri, 21 februarie a.c., aproape 450 de polițiști au acționat pe raza județului Timiș, în vederea prevenirii și combaterii faptelor antisociale, activităților infracționale, creșterea vizibilității elementului polițienesc și reducerea riscului rutier.

Razie

Astfel, au fost organizate acțiuni cu caracter preventiv-reactiv, la care au participat polițiști de ordine publică, rutieră, investigații criminale, investigarea fraudelor, polițiști din cadrul Brigăzii de Combatere a Crimei Organizate și Antidrog Timișoara, luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Timiș și tehnicieni criminaliști.

Cu aceastăocazie, polițiștii au acționat pentru depistarea, identificarea, cunoașterea și verificarea în evidențele poliției a persoanelor fărăadăpost, prevenirea și combaterea faptelor antisociale și evaziunii fiscale.
Totodată, polițiștii rutieri au desfășurat activități în scopul prevenirii accidentelor rutiere produse pe fondul consumului de băuturi alcoolice ori produselor sau substanțelor stupefiante.

Înurma acțiunilor, polițiștii au constatat 35 de infracțiuni și au aplicat 780 de sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea normelor rutiere, încălcarea prevederilor legale privind ordinea și liniștea publică, precum și pentru activități de comerț ilicit.

Valoarea totalăa sancțiunilor aplicate se ridicăla peste 220.000 de lei.

Totodată, în urma controalelor efectuate, polițiștii au ridicat în vederea confiscării bunuri în valoare de aproape 3000 de lei.

Polițiștii rutieri au reținut în vederea suspendării 41 de permise de conducere și au retras 16 de certificate de înmatriculare.

Exemple:

La data de 21 februarie a.c., în jurul orei 16.00, polițiștii l-au depistat pe V. Ovidiu, de 32 de ani, din orașul Gătaia, în timp ce conducea, pe D.N. 58 B, un autoturism neînmatriculat în vederea circulației pe drumurile publice.

Înurma verificărilor efectuate în baza de date, polițiștii au mai stabilit cășoferul nu posedăpermis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.

~
Înjurul orei 19.10, polițiștii l-au depistat pe V. Rocuș, de 43 de ani, din comuna Dudeștii Vechi, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității Sânnicolau Mare, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

Înurma testării cu aparatul alcooltest a rezultat valoarea de 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost transportat la spital pentru recoltarea probelor biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Înambele cazuri, polițiștii au întocmit pe numele conducătorilor auto dosare penale pentru infracțiunile comise.

Astfel de acțiuni vor continua.

Comments

comments

About the Author