VIDEO! Cei patru care au nenorocit în bătaie un tînăr în centrul orașului Buziaș au fost aduși la Poliție

Posted on ian. 20 2014 - 4:52pm by petre

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale efectueazăcercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală  și ultraj contra bunelor moravuri, fațăde patru persoane care ar fi agresat un bărbat de 30 de ani, în fața unui supermarket din Buziaș./ Înurmăcu puțin timp, suspecții au fost depistați de polițiști pe raza municipiului Timișoara, fiind conduși la audieri.

La data de 19 ianuarie a.c., în jurul orei 17.30, polițiștii orașului Buziaș au fost sesizați, prin apel 112, despre faptul că, în fața unui supermarket din oraș, se aflăo persoană  care a fost agresată.

Deplasându-se la fața locului, polițiștii au  constatat căpersoana vătămatăeste un bărbat de 30 de ani din Buziaș, acesta fiind transportat la spital pentru acordarea îngrijirilor medicale.

Înurma verificărilor efectuate, s-a stabilit căbărbatul a fost agresat fizic de patru persoane cu vârste între 18 și 63 de ani, toți din Buziaș.

Încauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporalăși ultraj contra bunelor moravuri.

Înurmăcu puțin timp, în urma investigațiilor efectuate, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale i-au depistat pe cei patru suspecți pe raza municipiului Timișoara, aceștia fiind conduși la audieri la sediul I.P.J. Timiș.

Polițiștii continuăcercetările, urmând a fi luate măsurile legale care se impun.

Pe numele tuturor persoanelor implicate în altercația din cursul zilei de ieri, la Poliția Orașului Buziaș se aflăînregistrat un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de lovire și alte violențe, întocmit în urma unui scandal din luna august 2013.
Înacest dosar, polițiștii cu avizul procurorului, au dispus începerea urmăririi penale fațăde toate persoanele implicate, inclusiv fațăde persoana vătămată.

Comments

comments

About the Author