Vezi cine e bărbatul împușcat aseară

Posted on nov. 23 2013 - 1:07pm by petre

banda politie

Vineri seara, în jurul orei 20.15, un bărbat a intrat într-o benzinărie de pe Bulevardul Aerogării spunând căare o ranăla spate. Angajații benzinăriei au sunat la 112 iar bărbatul a fost transportat la Spitalul de UrgențăFloreasca având, potrivit medicilor, o plagăîmpușcatăla nivelul coapsei drepte, una abdominalăstânga și una toracică, tot pe partea stângă.

Medicul Bogdan Oprița, coordonatorul SMURD București și purtătorul de cuvânt al spitalului, a mai precizat, sâmbătă, căcăbărbatul a fost operat în timpul nopții, iar în prezent este stabil din punct de vedere al funcțiilor vitale și se aflăla terapie intensivă.

Bărbatul împușcat, vineri seară, în cartierul Băneasa din Capitalăeste un om de afaceri croat, căsătorit cu o româncăși are doi copii mici, el fiind atacat când ieșea de la firma sa de pe Bulevardul Aerogării, au declarat pentru agenția Mediafax surse din rândul anchetatorilor.

Cetățeanul croat are afaceri cu fier vechi în România, sediul firmei sale aflându-se pe Bulevardul Aerogării, unde a fost împușcat vineri seară, când a ieșit de la birou.

Sursele citate au mai precizat căar fi existat și mai mulți martori ai incidentului, mai multe persoane susținând căau auzit focurile de armă, în timp ce una a spus căl-a și văzut pe atacator care ar avea o înălțime de 1,75 metri și purta șapcă.
Polițiștii cerceteazăîmprejurările în care a fost împușcat bărbatul.

Comments

comments

About the Author