Vezi cand e marea deschidere a noului magazin Auchan Nord (fost Real) Timisoara

Posted on apr. 7 2014 - 11:05pm by petre

Pe o suprafațănetăde vânzare de peste 7.600 de mp, noul hipermarket Auchan Nord oferălocuitorilor din Timișoara și din împrejurimi o gamăcompletăde peste 50.000 produse, alimentare și nealimentare.Auchan

Auchan deschide in data de 10 aprilie orele 10.00 al treilea magazin si propune clientilor din oras si din zonele invecinate „Diferenta Auchan”.

Specialist alimentar recunoscut, Auchan se diferențiazăprin faptul căpune un accent deosebit pe calitate, prospețime și prețuri mici. Auchan Nord a dezvoltat în mod special partea de produse proaspete fabricație proprie: brutărie, patiserie, carmangerie, gastronomie și a acordat o atenție deosebităraioanelor de legume și fructe, dar și pescăriei, grație filierelor de aprovizionare românești și internaționale, integrând și punctele forte recunoscute ale Real în aceste domenii.

Îndomeniul nealimentar, Auchan Nord a extins substanțial raioanele destinate copiilor și bebelușilor (jucării, educație, îmbrăcăminte), parfumeria și îngrijirea personală, universul tehnic și multimedia , dar și zonele  destinate întreținerii casei, pentru a răspunde cât mai bine nevoilor familiilor, dar și pentru a îmbunătăți, prin prețurile practicate, puterea de cumpărare a clienților.

Înplus, pentru a surprinde în fiecare zi clienții, Auchan Nord le propune multiple acțiuni comerciale inovante și atractive, târguri și evenimente, degustări, oferte sezoniere, care consolideazăși mai mult identitatea și unicitatea comerțului Auchan.

Comments

comments

About the Author