Vești grozave pentru români de la Ryanair! Iatăce curse noi și orarele zborurilor

Posted on iun. 11 2016 - 2:12pm by petre

Ryanair va deschide o nouăbazăla Aeroportul București (Nr 81), începând cu 30 Octombrie, cu 3 aeronave bazate (o investiție de 300m $), 2 rute noi către Atena și Timișoara, și mai multe zboruri către Bruxelles, Dublin și Milano, ce vor aduce un trafic de 1.4m clienți pe an și vor susține peste 1,000* de locuri de muncă“în sit„, Ryanair având o creștere a traficului în București de 75%.

Iarna 2016 la București va aduce:
3 aeronave bazate (300m $)
2 rute noi: Atena (zilnic) & Timișoara (2 x zi)
Mai multe zboruri către Bruxelles (9 x săptămînă), Milano M (zilnic) & Dublin (5 x săptămînă)
10 rute (incl. Bologna, Londra, Madrid, Milano B & Roma)
90 de zboruri săptămânale
1.4m clienți p.a. (+75%)
1,000* locuri de muncă“în sit„ pe an
De asemenea, Ryanair a lansat varianta în limba românăa noii pagini web, www.ryanair.com/ro,  unde clienții pot acum să-și facărezervări de locuri la preț promoțional începând de la doar 9.99€.

ÎnBucurești, Michael O’Leary, CEO Ryanair, a declarat:

“Suntem fericiți săanunțăm o nouăbazăla București, începând cu 30 Octombrie, cu 3 aeronave bazate, 2 rute noi către Atena și Timișoara (10 rute în total) și mai multe zboruri către Bruxelles, Dublin și Milano, ce vor aduce Aeroportului București un trafic de 1.4 milioane de clienți pe an și vor susține peste 1,000 de locuri de muncă. La București, Ryanair va avea o creștere de 75% și va investi 300m $.
Orarul nostru de iarnăpentru București include servicii zilnice către Londra (2), Madrid (1) și Roma (2), și face Ryanair alegerea idealăpentru clienți care călătoresc în interes de afaceri, dar și de plăcere, iar noi ne așteptăm în continuare la noi rute, creșterea traficului, a locurilor de muncăși a turismului pe cele 2 noi baze românești din București și Timișoara. Pentru a sărbători noua noastrăbazădin București, scoatem la vânzare locuri la prețul promoțional de doar 9.99€ pentru călătorii în Martie, care trebuie rezervate pânăcel târziu Joi, (18 Feb). Pentru a evita epuizarea locurilor promoționale, clienții trebuie săacceseze www.ryanair.com pentru rezervări.„

Orar Iarna 2016 București

Roma (Cia)    2 x zi    Atena    1 x zi
Timișoara    2 x zi    Madrid    1 x zi
Londra (Stan)    2 x zi    Milano (Mal)    1 x zi
Bruxelles (Char)          9 x săpt.    Bologna          5 x săpt.
Milano (Berg)          9 x săpt.    Dublin          5 x săpt.

7 NOI RUTE, INCLUZÂND DOUĂ ZBORURI ZILNICE CĂTRE BUCUREȘTI

Ryanair Timisoara 1 (800x530)

Ryanair, compania aerianăpreferatăa europenilor, a anunțat  deschiderea bazei cu numărul 78 pe Aeroportul Internațional Timișoara “Traian Vuia„. Baza, căreia Ryanair îi va aloca o aeronavă(o investiție de 100 milioane $), va fi operaționalăîncepând cu 1 Noiembrie. De pe aeroportul bănățean vor fi operate 7 noi rute către Berlin, Bruxelles Charleroi, Dusseldorf Weeze, Frankfurt Hahn, Londra Stansted, Milano Bergamo, dar și o nouărutăcatre București cu o frecvențăde douăzboruri pe zi. Prima bazăromâneascăa Ryanair va servi 575,000 de noi clienți pe an, respectiv va susține 430* de locuri de muncă, conectate activităților Aeroportului Internațional Timișoara. Ryanair Timisoara (800x530)

Baza Ryanair la Timișoara va oferi:
1 aeronavă(100 milioane $)
1 rutăinternăcătre București (2 x zi)
6 noi rute internaționale: Berlin, Bruxelles (C), Dusseldorf (W), Frankfurt (H), Londra (S) și Milano (B)
35 de zboruri săptămânale
575,000 clienți / an
430* locuri de muncă/ an

Noua rutăTimișoara – București, disponibilăîn curând pentru rezervări, ce va opera cu o frecvențăde douăzboruri pe zi, va fi alegerea idealăatât pentru călătoriile business, cât și pentru cele de plăcere, și vine în concordanțăcu intențiile noastre de creștere a numărului de rute și a traficului, a susținerii locurilor de muncăși a stimulării turismului în România. Pentru următoarele luni, clienții români trebuie săse aștepte și la alte îmbunătățiri asumate în cadrul programului“Always Getting Better„, aici fiind incluse noi interioare ale aeronavelor, noi uniforme pentru membrii echipajului, mai multe rute cu prețuri reduse, totul pentru căRyanair continuăsăofere mult mai mult decât doar tarife mici.

Timișoara, Iarna 2016

București 2 x zi
Londra Stansted 1 x zi
Milano Bergamo 5 x săpt.
Bruxelles Charleroi 3 x săpt.
Berlin 2 x săpt.
Dusseldorf Weeze 2 x săpt.
Frankfurt Hahn 2 x săpt.

Comments

comments

About the Author