Un nou magazin, de 5,4 milioane de euro, la Timișoara

Posted on iun. 10 2015 - 1:17pm by petre

Unul dintre cei mai mari jucatori din retailul electroIT, isi extinde reteaua de showroom-uri din Vestul tarii si deschide un nou magazin de tip green field. Astfel, Altex isi consolideaza prezenta locala, peste 2.400 de metri patrati dedicati tehnologiei si o gama cu peste 15.000 de produse.Altex

Odata cu inaugurarea celui mai nou show room din Timisoara ce va avea loc joi, 11 iunie, Altex Romania ajunge la o retea ce depaseste 75 de magazine. Investitia s-a ridicat la 5.4 milioane de euro. Cel de-al doilea magazin Altex din Timisoara ofera spatii de demo de peste 1.700 de metri patrati.

„Investitia in cel de-al doilea magazin Altex din Timisoara are o importanta strategica pentru extinderea retelei noastre si consolidarea calitatii de lider al segmentului electro-IT din Romania„, a declarat Dan Ostahie, CEO Altex Romania.

Cel mai nou show room din portofoliul Altex este amplasat in centrul comercial Auchan Nordul. Magazinul a angajat 30 de oameni, ducand numarul angajatilor companiei din Timisoara la 70.

sursa: Wall-Street

Comments

comments

About the Author