Trump și Putin au ajuns la Timișoara VIDEO

Posted on sept. 27 2018 - 3:32pm by petre

Regele Mihai și Nicolae Ceaușescu, două dintre figurile marcante ale istoriei României, sunt principalele lucrări prezentate, în premieră națională, la expoziția de statui de ceară de la Shopping City Timișoara.

Deschis din 21 septembrie și până pe 31 octombrie, „Muzeul Figurilor de Ceară” le oferă vizitatorilor centrului comercial ocazia de a descoperi migala și precizia ce stau în spatele replicilor a 26 de personalități mondiale. Astfel, pe lângă Regele Mihai și Nicolae Ceaușescu, expoziția mai cuprinde întruchipări extrem de fidele ale lui Cristiano Ronaldo, Gheorghe Hagi, Messi, Mr. Bean, Inna, Beyonce sau Vladimir Putin.Putin TrumpPacino De NiroWax Museum - Shopping City Timisoara 4

Nu mai puțin de jumătate de an durează procesul de creare a unei singure statui, spun artiștii bulgari care lucrează la „Muzeul Retro” din Varna.
Prezenți pentru prima dată în Timișoara, aceștia au considerat că este cea mai bună ocazie de a-și prezenta cele mai recente lucrări, sub forma Regelui Mihai I și Nicolae Ceaușescu. De asemenea, ținând cont de istoria orașului de pe Bega, din expoziție nu putea lipsi reprezentarea lui Ernesto „Che” Guevara.

Impresionați de interesul arătat de vizitatorii români, care au mers până în Varna pentru a descoperi lucrările din ceară, artiștii au început deja să lucreze la noile statui ce întruchipează personalități românești. Astfel, anul viitor, când Muzeul va porni din nou într-un tur prin România, vizitatorii îi vor putea vedea și pe Smiley, Ion Țiriac și legendele Nadia Comăneci și Ivan Patzaichin.

Expoziția de la Shopping City Timișoara va fi deschisă pe tot parcursul programului de funcționare al mall-ului, iar biletele pot fi achiziționate din zona evenimentului. Tarifele de vizitare sunt:

Adulți: 20 de lei

Elevi, liceeni, studenți, pensionari: 10 lei (în baza carnetului de elev/student sau a talonului de pensie)
Copiii până în 6 ani au acces gratuit, însoțiți de un adult care plătește biletul doar pentru accesul său

Comments

comments

About the Author