TRAGEDIE ÃŽN ITALIA! Patru români morți!

Posted on feb. 16 2015 - 10:57pm by petre

Patru persoane, probabil cetățeni români, au murit, luni după-amiază, într-un accident rutier produs în apropierea orașului italian Milano, relateazăpresa italiană.Accident Italia

Potrivit ziarului La Repubblica, accidentul a avut loc luni în jurul orei 17.00 (18.00, ora României), pe drumul regional 235, în localitatea Villanterio, la aproximativ 25 de kilometri sud de Milano.

Un autoturism marca BMW în care erau, se pare, șase persoane a ieșit de pe carosabil, probabil din cauza vitezei excesive, și a lovit un copac.

Trei persoane au murit pe loc, iar alta la spital. ÃŽncăo persoanăa fost grav rănită, fiind în stare critică.

Potrivit site-ului local Zazoom.it, în vehiculul de cinci locuri erau șase persoane, toți români. Patru au murit pe loc, iar douăsunt în stare critică, fiind transportate la spital.

Surse citate de ziarul La Repubblica au confirmat căîn autoturism erau șase persoane, precizând căsunt cinci români și un italian.

Pompierii italieni au intervenit pentru scoaterea victimelor din vehiculul avariat, iar cele douăpersoane rănite au fost transportate la spital cu elicopterul. Poliția italianăancheteazăcircumstanțele producerii accidentului.
sursa: Mediafax

foto: http://laprovinciapavese.gelocal.it

Comments

comments

About the Author