ToatăEuropa vorbește de lovitura incredibilădatăde dinamoviști Stelei, chiar la ea acasă, la meciul cu Manchester City VIDEO

Posted on aug. 17 2016 - 5:27pm by petre

ToatăEuropa vorbește de lovitura incredibilădatăde dinamoviști Stelei, chiar la ea acasă, la meciul cu Manchester City VIDEO

Toatăpresa sportivădin Europa și nu numai vorbește despre lovitura spectaculoasăpe care au reușit-o suporterii dinamoviști împotriva Stelei și nu oricând, ci chiar la cel mai important meci al roș-albaștrilor, partida din playoff-ul Champions Leaque cu Manchester City.

Întimpul primei reprize, la tribuna a doua a fost compus de către spectatori, majoritatea fani ai Stelei, mesajul uriaș și uimitor „Doar Dinamo București„. Cum a fost posibil?

Potrivit ProSport, fost realizatăde fapt de ultrașii din Peluza Cătălin Hîldan și aprobatăchiar de Gigi Becali. Surse din galeria lui Dinamo susțin căpatronul Stelei a fost păcălit de câțiva fani ai roÅŸ-albilor, care au susținut căsunt suporteri ai Stelei din Germania și intenționeazăsărealizeze o coregrafie 3D, prezentând imagini cu alte coregrafii realizate de galeriile formaților din Bundesliga. Inițial, patronul Stelei a fost reticient, dupăcare s-a oferit săplăteascăpentru realizarea „spectacolului”.

Vestele colorate au fost plasate pe scaunele de la tribuna a doua de ultrașii din PCH în seara zilei de luni. Aceștia au intrat pur și simplu pe stadion, fiind lăsați de forțele de ordine, obiÅŸnuite cu astfel de practici.

Comments

comments

About the Author