Mii de români se bucură! Vezi anunțul făcut acum de Ryanair!

Posted on aug. 17 2016 - 3:58pm by petre

Ryanair, compania aeriană Nr. 1 a Europei, a anunțat, astăzi (17 august), o nouă rută din București către Palermo, cu o frecvență de trei zboruri săptămânale, începând de la 28 martie 2017, prima dintre noile rute Ryanair din București operate în calendarul de vară 2017 care urmeazăa fi anunțat curând în întregime.

Ryanair a sărbătorit noua sa rută, București – Palermo, prin scoaterea la vânzare a locurilor la tarife începând de la 24.99€ pentru călătorii în aprilie și mai 2017. Aceste locuri promoționale sunt disponibile acum pentru rezervări pe pagina web Ryanair.com/ro, pînă la miezul nopții, luni (22 august).

Denis Barabas, Sales & Marketing Executive CEE and Romania, Ryanair, a declarat:

“Suntem bucuroși să anunțăm o nouă rută din București către Palermo, cu un serviciu de trei zboruri săptămânale începând cu luna martie, prima dintre rutele noastre operate din București în cadrul calendarului de vară 2017 ce urmeazăa fi dezvăluit curând în întregime.

Clienții români și turiștii trebuie să se aștepte în continuare la noi îmbunătățiri, parte a programului Ryanair “Always Getting Better„, care include multe alte rute noi, dezvoltări digitale, noi interioare ale aeronavelor și mai multe tarife reduse.

Pentru a sărbători noua noastră rută, scoatem la vânzare locuri din București către Palermo la tariful promoțional de doar 24.99€, pentru călătorii în aprilie și mai, disponibile pentru rezervări pînă la miezul nopții, luni (22 august). Pentru a nu rata această promoție extraordinară invităm clienții să viziteze www.ryanair.com/ro pentru a-și rezerva astăzi o escapadă în însorita Sicilie.„

RUTĂ NOUĂ BUCUREȘTI – PALERMO

Rută

Frecvență

Dată lansare

Tarif

Palermo

3 x săptămînă

28 martie

24.99€

Comments

comments

About the Author