TERIBIL! Patru români au ars de vii în Germania VIDEO

Posted on oct. 20 2015 - 1:45pm by petre

Un incendiu izbucnit în noaptea de luni spre marți la acoperișul unei case din orașul german Pforzheim (sudul țării) a provocat moartea a patru persoane. Purtătorul de cuvânt al poliției din localitate a declarat presei germane căar fi vorba de patru români, toți adulți, relateazăswr.de. Alte patru persoane au fost rănite.

Pompierii germani au intervenit în noaptea de luni spre marți pentru stingerea unui incendiu raportat de vecini la linia de urgență. Conform primelor informații, flăcările au cuprins acoperișul unei case, în miez de noapte, patru persoane pierzându-și viața în somn. Autoritățile germane spun căar fi vorba de patru români, însănu știu dacăaceștia locuiau în acea casăsau doar și-au petrecut noaptea clandestin. Conform autorităților, în imobil locuiesc mai multe familii, care însumează17 persoane. Grupul ar fi format din cetățeni străini, însănu refugiați. Oficial, pompierii germani vorbesc de patru victime, toate adulte.

Unul dintre cei care a scăpat cu viațăs-a accidentat grav dupăce a sărit de la etaj, în încercarea de a fugi de incendiu, spun medicii. Pompierii nu au stabilit deocamdatăcauza producerii incendiului, însăo sutăde oameni au intervenit pentru lichidarea focului și pentru inspectarea amănunțităa clădirii.

sursa: click.ro, swr.de

Comments

comments

About the Author