Teapa cu peste 1 milion de lei la bugetul de stat

Posted on sept. 21 2010 - 10:29am by petre

O timisoreanca, in varsta de 52 de ani, este cercetata penal, de catre ofiterii Serviciului de Investigare a Fraudelor Timis, pentru evaziune fiscala.

Aceasta, in calitate de administrator al unei societati comerciale din judetul Timis, nu a inregistrat operatiunile de incasare a sumei de 385.000 lei – proveniti din taxa de inscriere a participantilor la un turneu de poker, prejudiciind bugetul de stat cu suma de peste 19.000 de lei. De asemenea, nu a inregistrat in mod corect in contabilitatea societatii castigurile realizate din activitatea de jocuri de noroc, astfel incat nu au fost evidentiate si impozitate premii in suma de 68.000 euro, mai tepuind bugetul de stat roman cu inca 66.000 de lei.
Organele de control fiscal au mai stabilit si faptul ca, in perioada noiembrie 2008 – octombrie 2009, cu ocazia desfasurarii activitatilor de jocuri de noroc, societatea nu a calculat, retinut si varsat impozitul aferent veniturilor din jocuri de noroc pentru castigurile obtinute de diferite persoane fizice producand un prejudiciu de un milion de lei bugetului de stat consolidat.
Politistii timiseni continua cercetarile in acest caz, pentru documentarea intregii activitati infractionale si recuperarea prejudiciului cauzat.

Comments

comments

About the Author