Suveicăîntre „mogulii„ Stelu Iordache și GeorgicăCornu: emisiuni TVT 89 migreazăla Europa Nova

Posted on nov. 16 2013 - 2:10am by petre

mijloc

Trista veste a închiderii postului de televiziune timișorean TVT 89, aparținând omului de afaceri mehedințean GeorgicăCornu, ale cărui firme (unele doar) au falimentat recent, a provocat agitație în rândul celor care produceau emisiuni sau colaborau cu postul regional închis acum o oră.

Perspectiva de a rămâne în afara emisiei i-a făcut pe mulți dintre ei, producători de emisiuni de divertisment, muzicale sau de altănatură, săcaute alternative, de fapt… Alternativa! Adicăsingurul post TV accesibil pe aceastănișădin Timișoara, Europa Nova, diriguitămagistral în ultimele decenii de profesorul Stelu Iordache.

Dacăîn cazul emisiunilor cu „greutate„ financiară, cum ar fi cele de muzicăpopulară, negocierile sunt deschise încă, cele mai „ușurele„, adicăfăcute din pasiune sau pur și simplu pentru „glorie sportivă„ (a nu se citi total dezinteresat, cănu e cazul ) s-a ajuns deja la  o înțelegere.

Prima emisiune confirmatăcare și-a găsit refugiul la tata Stelu este Unitatea Speciala de Bucate, sau bucătărie, realizatăde colegii noștri Cosmin Dumitru (panourile WestSide Media de pe blocuri și șosele) și Francisc Csizmarik (MacPixel brothers).

Se pare căprima emisiune difuzatăpe Europa Nova va fi azi, mâine, nu contează, chiar dacănu văuitați la televizor, nu pierdeți nimic, căoricum e înregistratăși o puteți vedea pe rețelele moderne media. Singurul mic handicap va fi ca băieții cu emisiunea  fac tot felul de ghidușii full HD, ba chiar abuzează(uneori pare o fixație)  de cadre cu diafragma deschisăla maxim și efecte scharf-unscharf, chestii care nu se vor desluși prea bine pe calitatea transmisiei de la Nova, dar ce să-i faci, Stelu e un mogul mai mic decât Georgică. Dar mai longeviv.

Comments

comments

About the Author