Suporteri sârbi, atacați în Germania de „huligani” englezi – agresorii au luat o bătaie serioasă până la intervenția poliției germane VIDEO

Posted on iun. 16 2024 - 11:30pm by petre

O bătaie între suporterii englezi împreună și un grup de sârbi înaintea meciului Anglia – Serbia.

„A început să plouă cu scaune și sticle”

Bătaie între suporterii englezi și cei sârbi, în centrul Gelsenkirchen, unde are loc partida dintre Anglia și Serbia.

Un suporter englez și un polițist german au fost „grav răniți la cap” după ce mai mulți „huligani” englezi, potrivit surselor locale, au atacat duminică un bar unde se aflau suporteri sârbi, înaintea meciului de la EURO 2024 între Serbia și Anglia, programat la ora 22:00, la Gelsenkirchen, informează The Guardian.

Bătaia între suporteri a avut loc în jurul orei 15:30, ora locală.

Zeci de suporteri sârbi, care se aflau la un bar pe Arminstraße in centrul Gelsenkirchen au fost atacați de fanii englezi.

Pe rețelele sociale au fost publicate mai multe înregistrări video cu bătaia între suporteri.

„A început să plouă cu scaune, sticle și orice altceva îți poți imagina”, a declarat un martor ocular pentru The Guardian.

Peste 200 de scutieri din poliția germană au intervenit pentru a-i potoli pe suporteri și a restaura liniștea.

 

Conform presei britanice, un grup de „huligani” – a căror naționalitate nu a fost făcută publică – au fost identificați de polițiști britanici inflitrați la EURO 2024 în timp ce au luat cu asalt un bar unde se aflau în jur de 30 de suporteri sârbi.

Înainte de intervenția scutierilor germani, atacatorii au fost bătuți și puși pe fugă de sârbii care s-au apărat cu scaune și cu mese.

Comments

comments

About the Author