Scandal și bătaie în plină stradă la Timișoara

Posted on iun. 17 2024 - 1:00pm by petre

La data de 15 iunie a.c., polițiștii Secției 3 Poliție Urbană Timișoara au reținut 3 bărbați în vârstă de 20, 34 și 36 de ani, bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Aceștia au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

În fapt, la data de 15 iunie a.c., în jurul orei 04:55, polițiștii Secției 3 Poliție Urbană Timișoara au fost sesizați prin apel SNUAU 112 cu privire la faptul că pe strada Mureș din municipiu, are loc un scandal între mai mulți bărbați.

Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că în timp ce se aflau pe strada Mureș din municipiul Timișoara, 3 bărbați în vârstă de 20, 34 și 36 de ani ar fi agresat fizic alți 2 bărbați în vârstă de 39 și 43 de ani, tulburând ordinea și liniștea publică.

În urma probatoriului administrat cei 3 bărbați bănuiți de comiterea faptei, au fost reținuți pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, ulterior la data de 16 iunie a.c., magistrații dispunând arestarea preventivă a bărbatului în vârstă de 36 de ani, pentru 30 de zile.

 

Comments

comments

About the Author