ȘOCANT! Vezi momentul exploziilor de la aeroport și metroul din Bruxelles care au ucis 31 de oameni și au rănit peste 300 VIDEO

Posted on mart. 22 2016 - 7:35pm by petre

Cel puțin 31 de persoane au murit, iar alte 200 sunt rănite în urma exploziilor produse pe un aeroport și în stații de metrou din oraÅŸul belgian Bruxelles, în ceea ce par a fi atacuri teroriste coordonate, afirmăsurse citate de presa belgiană.

UPDATE 17:50 Belgia a decretat trei zile de doliu național dupăatentatele comise marți în regiunea Bruxelles, soldate cu cel puțin 31 de morți și circa 200 de răniți, informeazăQuest-France.
Presa belgianăa difuzat imagini surprinse de camere de supraveghere în care apar trei dintre autorii atentatelor.

UPDATE 16:10 Cel puțin 31 de persoane au fost ucise, iar alte 230 sunt rănite în atentatele comise marți în Bruxelles, anunțăprimarul oraÅŸului, Yvan Majeur.

„Atacurile teroriste s-au soldat, conform bilanțului preliminar, cu 31 de morți și aproape 200 de răniți”, a declarat primarul Yvan Majeur.

Înstația de metrou Maelbeek au fost ucise 20 de persoane, alte 106 fiind rănite.

Alte 11 persoane au fost ucise în Aeroportul Zaventem din Bruxelles.

 

UPDATE! Trei cetățeni români au fost răniți în atentatele care au avut loc, marți, la Bruxelles, anunțăMinisterul Afacerilor Externe, precizând cădintre aceștia doi se aflăîn spital, iar unul a fost deja externat.

Ministerul Afacerilor Externe transmite că, potrivit informațiilor deținute la acest moment, trei români au fost răniți marți în atentatele de la Burxelles. Cconsuli din cadrul Ambasadei României la Bruxelles urmeazăsăîi viziteze pe cei doi cetățenii români spitalizați, cel de-al treilea rănit fiind deja externat.

sursa: Mediafax

Comments

comments

About the Author