Seara legendelor: Smokie și Pasărea Colibri, în concert, la sala Capitol – ofertăspecialăla bilete

Posted on mai 17 2016 - 3:55pm by petre

Mai sunt doar câteva ore  pânăcând publicul timișorean va fi părtaș la Seara Legendelor. Cel mai sonor eveniment al primăverii aduce la Timișoara o trupălegendară: SMOKIE va concerta în sala Filarmonicii Banatul joi, 19 mai 2016, de la ora 20. Pentru a-i bucura pe fanii trupei care a vândut milioane de discuri, organizatorii concertului la Timișoara au decis ca în ultimele  douăzile înaintea evenimentului, 100 de admiratori a muzicii Smokie care vor veni însoțiți de partener(a)  și vor cumpăra un bilet, vor primi gratuit al doilea bilet.smokie afis tm nou (786x800)

Avem o emoție puternică, un feeling special când cântăm în România, legate, cred eu, de energia publicului, de reacția lui la muzica noastră, de atmosfera extraordinarăa tuturor concertelor noastre aici, iar prilejul de a cânta în orașul care a schimbat istoria contemporanăa acestei țări, în care a renăscut libertatea, inclusiv libertatea de a asculta muzicărock, muzica Smokie, e o mare bucurie pentru noi„, declarăchitaristul și compozitorul Mick McConnell.

Artiștii britanici promit un show de excepție, 100% live, în care fanii lor vor putea asculta hit-uri ce au scris istoria muzicii rock europene, dominând topuri încădin anii ’70, piese ca „Living next door to Alice„, “Mexican girl„, “I’ll meet you at midnight„ sau “Oh, Carol„, dar și melodii de pe cel mai recent material discografic al formației, albumul “Take a Minute„, ce înregistreazăun mare succes în întreaga lume.

„Suntem adesea întrebați  dacănu ne plictisim săcântăm mereu, de atâtea ori, aceste melodii. Răspunsul este categoric nu, pentru căde fiecare dată  urcăm pe scenăîntr-o țarădiferită, un oraș diferit de cele  dinainte, în fața unei audiențe diferite, iar reacția publicului, emoția lui este unică, la fel și emoția noastră. Este fantastic săcânți și să-i faci pe oameni fericiți„, susține solistul vocal al trupei, Mike Craft.

Legenda Smokie s-a născut în anii ’60, la gimnaziul St. Bede’s din Heaton, Anglia, iar primul nume al formației a fost The Yen. Din prima formație, doar basistul Terry Uttley mai cântăastăzi în formula actuală, însădin Bradfordul districtului Yorkshire, Smokie a reușit săcucereascălumea, având milioane de fani pe mapamond și este astăzi una dintre cele mai longevive și celebre trupe britanice. Succesul colosal al formației a început în 1975 grație celui de-al doilea album al său, „Changing All the Time”. Printre șlagărele trupei britanice se regăsesc piesele „If You Think You Know How to Love Me”, „Don’t Play Your Rock ‘n’ Roll to Me” și „Lay Back in the Arms of Someone”

La Timișoara, în deschiderea concertului din sala Capitol, Smokie are ca „guest star„ una dintre cele mai valoroase trupe românești: Pasărea Colibri. Biletele care mai sunt disponibile pentru eveniment au, în funcție de loc, prețuri între 200 și 400 de lei și s-au pus în vânzare la agențiile Filarmonicii, Operei, Teatrului Național din Timișoara și online în rețeaua Eventim.

Comments

comments

About the Author