Se apropie Serbările Timișoreana, cu valuri de bere proaspătăși artiști de renume – vezi ce surprize de așteaptă

Posted on mai 17 2016 - 5:20pm by petre

Înperioada 20 – 22 mai 2016, timișorenii sunt așteptați în parcarea Iulius Mall pentru a savura gustul berii Timișoreana și al specialităților de bere nefiltratăși nepasteurizată, proaspete, aduse direct din fabrică. Concerte live, concursuri cu premii și atmosferăde sărbătoare vor oferi bănățenilor trei zile de neuitat, urmând tradițiile Timișoreana.

Alături de familie și prieteni, participanții la eveniment vor avea parte de o mulțime de activități. Maeștrii berari îi vor aștepta pe amatorii de distracție cu o bere proaspătă, cu un gust echilibrat, iar seara se vor putea bucura și de muzicăfolk, rock și pop, prin concerte energice. Vineri vom dansa alături de Mihai Mărgineanu (20:00) și Zdob și Zdub (21:15), sâmbătăvom cânta alături de Cover Up (20:00) și Cargo (21:15), iar duminicăne vor încânta Skizzo Skillz (20:00) și Loredana (21:15).

Pe parcursul celor trei zile, timișorenii vor avea ocazia săafle din tainele berarilor: cum sunt produse specialitățile de bere Timișoreana Nefiltratăși Timișoreana Nepasteurizată. La eveniment participanții sunt așteptați, pe timp de zi, la standul maestrului berar, care îi va iniția pe cei dornici în tainele producerii berii. Celor deja cunoscători, organizatorii le-au pregătit premii speciale care le vor răsplăti cunoștințele despre tradiția producerii berii, în cadrul jocurilor de voie bunăși Testul Degustătorului.

Programul de peste zi va fi completat de jocuri menite să-i distreze pe cei aflați împreunăla Serbări. Printre activități, timișorenii își vor putea arăta priceperile la lucrul în echipăîn cadrul cursei cu obstacole și vor putea capta momentele de bucurie în cadrul zonei foto de la eveniment. Iar pentru cei în căutare de suveniruri, licitația de obiecte Timișoreana va fi o ocazie foarte bunăde a folosi talerii pe care îi vor acumula participând la activități și, în același timp, de a-și completa setul de amintiri frumoase de la eveniment.

Despre TimiÅŸoreana
Fabricatăîncăde la 1718, berea TimiÅŸoreana aduce cu sine experiența și tradiția maeștrilor berari ce și-au lăsat amprenta peste ani. TimiÅŸoreana s-a născut în cea mai veche fabricăde bere din România, fiind atestatăprintr-un act petiționar al magistratului oraÅŸului TimiÅŸoara, care dateazădin 1 ianuarie 1718. De-a lungul timpului, gustul său inconfundabil a fost recunoscut de specialiști – distincții foarte vechi atestăacest lucru: bronz la expoziția din Budapesta (1855), argint la expoziția din TimiÅŸoara (1891) sau Grand Prix-ul expoziției din 1908. Înultimii ani, TimiÅŸoreana a fost premiatăcu aur și distincția Champion Lager Trophy în 2007 și cu argint în 2008 la Australian International Beer Awards, al 2-lea concurs ca importanțădin lumea berii, iar la World Beer Championship în Statele Unite, a primit medaliile de argint (2007 și 2008).

Despre Ursus Breweries

Ursus Breweries, parte din grupul SABMiller plc, este unul dintre cei mai mari producători de bere din România.

Mărcile Ursus Breweries sunt: URSUS, Timișoreana, Ciucaș, Grolsch, Peroni Nastro Azzurro, Redd’s, Stejar, Azuga, Pilsner Urquell, Miller Genuine Draft și St. Stefanus. SABMiller plc este una dintre cele mai mari companii producatoare de bere din lume, cu participații în societăți producătoare de bere sau acorduri de distribuție pe 6 continente.

Mărcile Grupului includ beri premium internaționale cum ar fi Grolsch, Miller Genuine Draft, Peroni Nastro Azzurro și Pilsner Urquell, dar și o gamăexcepționalăde mărci locale cu poziții de lider, precum Aguila (Columbia), Castle (Africa de Sud), Miller Lite (SUA), Snow (China), Victoria Bitter (Australia) și Tyskie (Polonia). SABMiller plc este, de asemenea, una dintre cele mai mari companii din lume care îmbuteliazăproduse Coca-Cola. Pentru mai multe informații despre Ursus Breweries și programele sale vărugăm săvizitați: www.ursus-breweries.ro și www.desprealcool.ro.

Comments

comments

About the Author