Se deschide temporar un punct de frontierăîntre România și Serbia

Posted on dec. 21 2013 - 4:32pm by petre

Ca în fiecare an de sărbători, sau în ocazii speciale județul Timiș și Serbia deschid punctul de frontierăde la Foeni – Jasa Tomic.Jasa Tomici

Potrivit unui comunicat de presăal Inspectoratului teritorial al Poliției de FrontierăTimișoara, în perioada 24 decembrie – 15 ianuarie, între orele 10.00-18.00 (ora României) va fi deschis temporar punctul de trecere al frontierei Foeni (România) – Jasa Tomic (Serbia), cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

Trecerea frontierei române spre Serbia se poate face în baza un document de călătorie valabil, carte de identitate sau pașaport. Posesorii buletinelor de identitate vechi nu pot folosi aceste acte la trecerea frontierei.

Minorii pot ieși din țarăfie însoțiți de ambii părinți, fie de un părinte cu condiția săaibăprocurănotarialăsemnatăde celălalt părinte. Încazul în care sunt însoțiți de o altăpersoanămajoră, au nevoie de procurănotarialăsemnatăde ambii părinți. ÃŽnsoțitorii minorilor, alții decât părinții, vor trebui săprezinte la ieșirea din țarăși cazierul judiciar.

Comments

comments

About the Author