Școala Federalăde Antrenori a perfecționat 200 de antrenori la Timișoara

Posted on apr. 29 2014 - 1:13pm by aaevfzauf

uvt aula magnaȘcoala Federalăde Antrenori din cadrul Federației Române de Fotbal a desfășurat, astăzi, în colaborare cu Universitatea de Vest din Timișoara, o ședințăde perfecționare cu antrenorii din vestul țării care dețin licențe A și B.

Încadrul întâlnirii, participanții au fost informați despre ultimele noutăți din domeniu, fiind prezentate și diverse studii de caz din fotbalul european: metodica antrenoratului sportiv; cum se antreneazăjuniorii de la Ajax; secretele fotbalului spaniol din perspectiva directorului tehnic al Federației Regale Spaniole de Fotbal, etc.

De menționat este cămajoritatea antrenorilor de fotbal din vestul țării sunt absolvenți ai Facultății de Educație Fizicăși Sport a Universității.

“Suntem alături de toți cei care doresc săfacăperformanțăși îi sprijinim în activitatea lor. Faptul căfoarte mulți dintre ei sunt absolvenți ai Universității de Vest nu poate decât săne bucure și săne motiveze în munca noastră. Universitatea creeazăvalori, dar le și susține pe parcursul activității lor„, spune Rectorul Universității de Vest din Timișoara, Prof. univ. Dr. Marilen Pirtea.

 Ședința de perfecționare susținutăde Școala Federalăde Antrenori este una anuală.

Comments

comments

About the Author