SCANDAL LA PROTV – un întreg departament concediat! A fost chematăPoliția

Posted on mai 9 2014 - 3:27pm by petre

Toti oamenii din departamentul de relatii publice al Pro TV au fost instiintati abrupt, vineri la pranz, ca sunt dati afara si ca trebuie sa paraseasca sediul „in 30 de minute”, potrivit informatiilor HotNews.ro. Ei au spus ca nu li s-a dat, pana acum, niciun motiv pentru aceasta decizie si ca le-au fost inchise calculatoarele. Despre aceasta masura a scris, initial, Paginademedia.ro.Protv

UPDATE 1 Angajatii de la PR carora li s-a spus sa paraseasca sediul au chemat politia, care s-a prezentat si a luat declaratii in legatura cu cele intamplate.

UPDATE 2 Potrivit unor informatii, si echipa emisiunii PoveStiri Adevarate (Acasa TV) este data afara.

UPDATE 3 Seful Pro TV, Aleksandras Cesnavicius, despre disponibilizarile abrupte de azi: Colaborarea cu unii furnizori de servicii, reconsiderata ca parte a procesului de regandire organizationala

UPDATE 4 Cei mai multi, daca nu toti cei dati afara vineri erau angajati pe alte doua firme, FilmLance si Business Personal Company, potrivit informatiilor ReporterVirtual.ro – care a scris initial despre aceste societati – si HotNews.ro. Din informatiile HotNews.ro, alti cateva zeci de angajati Pro TV, daca nu chiar mai multi, mai sunt angajati pe aceste firme, multi dintre ei cu salarii minime pe cartea de munca, insotite de contracte de colaborare.

Paginademedia.ro scrie ca „urmatorul departament vizat pentru restructurare” este cel care se ocupa de promo si care numara 20 de persoane.

Sefa marketingului si relatiilor corporate din Pro TV, Lucia Antal, nu a putut fi contactata pana la publicarea acestui articol.

Oamenii de PR se ocupau de promovarea posturilor de televiziune si radio detinute de Pro TV S.A. si a emisiunilor acestora. Multi dintre ei lucreaza la aceasta companie de la inceputurile ei.

Incidentul vine la cateva luni dupa ce fosta sefa a comunicarii Pro TV, Maria Apostol, a parasit compania, pozitia sa fiind preluata atunci de Lucia Antal, care era director la Pro Cinema.

Saptamana aceasta, dupa ce grupul-mama al Pro TV, CME, a anuntat rezultatele financiare pe primul trimestru, sefii CME au aratat, intr-o teleconferinta, ca in prima parte a anului a fost lansat un nou plan de restructurare ce va rezulta in economii suplimentare. Dar, au spus ei, „schimbarile nu vizeaza doar reducerea costurilor. Ele tin de felul cum facem afaceri”, CME avand acum „o filosofie de management diferita” ce pune accent pe „leadership si raspundere la nivel local”.

sursa: HotNews . ro

Comments

comments

About the Author