Româncă, ucisă cu bestialitate în Spania

Posted on sept. 17 2023 - 6:43pm by petre

Vineri după-amiază, orașul spaniol Castellón a fost zguduit de o descoperire tragică – o femeie a fost găsită moartă într-o locuință de pe strada La Unión, iar partenerul ei a fost găsit spânzurat.

 

Femeia decedată avea 52 de ani și era de naționalitate română.

Surse din poliție au confirmat că victima nu depusese vreo plângere împotriva presupusului criminal, care avea și el 54 de ani și era originar din România.

Vecinii au dezvăluit că bărbatul avea probleme cu alcoolul și cauzase deja diverse probleme în cartierul adiacent magazinului El Corte Inglés din oraș.

Se pare că omorul și sinuciderea au avut loc în primele ore ale zilei de vineri, dar cadavrele au fost descoperite abia spre prânz, când o patrulă, alertată de colegii victimei care au fost surprinși de absența sa de la muncă, a sosit la locuință.

Din acel moment, suspiciunile au dus la intrarea forțelor de poliție în casa situată la etajul I, unde au fost găsite cele două cadavre.

Potrivit vecinilor, bărbatul era cunoscut sub numele de „El Ahorcado” în acest cartier al capitalei, din cauza episoadelor sale sinucigașe și a obiceiului său de a frecventa barul La Nueva Unión.

Conform surselor apropiate cazului, femeia ucisă s-a mutat în Spania din Italia în primăvară și lucra într-un spital din Castellón.

Apropiații victimei se întreabă cum a putut ea, care avea o mașină nouă și frumoasă și își construise o viață stabilă, să se implice într-o relație romantică cu bărbatul respectiv, chiar dacă cred că această relație era foarte recentă.

sursa: El Pais

Comments

comments

About the Author