Reacția Flixbus după ce un șofer de autobuz a fost filmat într-o depășire periculoasă

Posted on nov. 18 2019 - 4:59pm by petre

În urma difuzării de către redacția noastră a filmării unui șofer cu o tentativă de depășire incoștientă a unui șofer Flixbus, compania ne-a transmis un punct de vedere pe această temă.

Astfel, compania FlixBus consideră acest comportament inacceptabil și a transmis un avertisment partenerului local.

”Siguranța pasagerilor și a tuturor participanților la trafic este prioritatea numărul unu pentru FlixBus și nu tolerăm niciun fel de abatere de la regulile de siguranță rutieră. Fiecare partener de transport este obligat contractual să respecte prevederile legale și regulile de circulație rutieră. Toți șoferii FlixBus beneficiază de pregătire completă și regulată în domeniul măsurilor de siguranță. FlixBus a transmis un avertisment către partenerul de transport local care a anunțat că va începe o cercetare disciplinară pentru șoferul implicat.” se arată în comunicatul Flixbus.

Iată știrea originală:

Aflat într-o coloană de maşini care circula pe Drumul Naţional 7, în zona localităţii Zam (judeţul Hunedoara), şoferul unui autocar s-a aventurat într-o depăşire neregulamentară care se putea transforma într-o tragedie, informează redactorul Adevarul.ro Daniel Guță.

Un şofer care circula din sens opus a reuşit să evite la timp impactul dintre autoturismul pe care îl conducea şi autocarul afla pe contrasens, în depăşirea unui autotractor care transporta autoturisme.

Bărbatul care circula regulamentar a frânat brusc pentru a-i da posibilitatea celui aflat la comanda autocarului să se replieze.

Scenele au fost filmate de Lucian Ignat, cu ajutorul camerei de bord a maşinii.

Comments

comments

About the Author