„Amor omnia” – un spectacol coregrafic despre iubire

Posted on oct. 2 2010 - 10:45am by petre

Duminica, 3 octombrie, incepand cu ora 19, Teatrul Maghiar de Stat „Csiky Gergely” din Timisoara reia spectacolul „Amor omnia”, pe scena salii mari. Regia artistica a piesei si scenariul sunt semnate de artistii bulgari Peter Pashov si Zheni Pashova, costumele actorilor fiind create de Albert Alpar, iar muzica este compusa de compozitorul Cari Tibor.

Din distributie fac parte actorii: Kiss Attila, Kocsardi Levente, Laszlo Pecka Peter, Lorincz Rita, Magyari Etelka, Molnar Robert, Molnos Andras Csaba, Szilagyi Agota, Tar Monika, Tanko Erika, Nagy Sandor, Pall Aniko Katalin si Vass Richard. Durata spectacolului ce a avut premiera in luna februarie a anului trecut este de aproximativ 1 ora si jumatate.
„Amor omnia” este un spectacol non-verbal si metaforic, in care tema perpetua a iubirii apare in diferite ipostaze. Bogat in jocuri de umbre si lumini, spectacolul pune accentul pe limbajul vizual. Structura asemanatoare unui studiu muzical este alcatuita din mai multe scene scurte care au la baza miscarea, evidentiind astfel potentialul corpului de a comunica si transmite sentimente profunde.
„Amor omnia” este un spectacol despre expresivitatea corpului uman. Pentru acest spectacol, biletele se pot achizitiona de la Agentia de bilete a TMST.

Comments

comments

About the Author