Prinși cu doze de cannabis de razia care căuta elevii chiulangi

Posted on mart. 13 2014 - 5:13pm by petre

Polițiștii din cadrul Secției 1 Timișoara și Serviciului Cabinet au depistat doi tineri, de 19 și 23 de ani, bănuiți de comiterea infracțiunii de deținere de droguri de risc în vederea consumului propriu.
iarba (680x495)
Încursul zilei de astăzi, în jurul orei 10.20, polițiștii din cadrul Secției 1 Timișoara și din cadrul Serviciului Cabinet, în timp ce executau activități în scopul prevenirii absenteismului școlar, au observat un autoturism care se afla parcat pe strada Academician Alexandru Borza, în fața unui internet-caffe, ai cărui ocupanți, la apariția polițiștilor, au manifestat un comportament agitat.

Procedând la controlul autoturismului în care se aflau douăpersoane, A. Petru, de 23 de ani și K. Robert, de 19 ani, ambii din Timișoara, polițiștii au găsit în interior câteva pliculețe ce conțineau materie vegetalăsusceptibilăa fi cannabis. psihotrope (680x509)

Cei doi tineri au fost conduși la sediul poliției, unde le-a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,deținere de droguri de risc în vederea consumului propriu„, iar materia vegetalăgăsităa fost ridicatăîn vederea continuării cercetărilor.

Cercetările sunt continuate de polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Timișoara în vederea documentării întregii activități infracționale a celor doi tineri.

Comments

comments

About the Author