Peste 200 de locuri de muncăîn Belgia, Franța, Germania, Anglia, Norvegia, Suedia, Cehia, Ungaria și Israel

Posted on mart. 16 2015 - 12:30am by petre

Peste 200 de locuri de muncăîn străinătate sunt oferite prin rețeaua EURES, în Belgia, Franța, Germania, Anglia, Norvegia, Suedia, Cehia, Ungaria și Israel, la începutul lunii martie, 2015.

Cele mai multe locuri de muncăvacante sunt oferite de Ungaria, 126 locuri, care cautășofer autocamion (75 locuri) – confecționer huse pentru mașini (50 locuri) – manager adjunct de marketing și vânzări (1 loc).
Urmeazăapoi Germania, care are la dispoziție 95 de posturi pentru asistenți medicali, asistenți medicali generaliști și poștași și Suedia cu 74 de locuri pentru lucrători finisori în construcții,dulgheri, vopsitori auto, mecanic auto și femei de serviciu.

De asemenea, Cehia a scos pe piață32 de locuri de muncăpentru șlefuitori-pilitori, sculer ,croitoreasă   și fierar, Belgia 21 locuri pentru inginer software proces automatizare (BelgiaDezvoltator .NET Software), inginer proiect IT, analist funcțional, operator cabinăde vopsit cu pulverizare automată, șofer camion (produse congelate), asamblor- jaluzele pe profile de aluminiu, mecanic autobuz ,asamblor profile ferestre și uși și vopsitor (cu pistol de vopsit), Marea Britanie, 10 locuri pentru inginer software, administrator sistem informatic de stocare, inginer software, dezvoltator software PHP/MySQL/JS , administrator rețea de calculatoare, asistent medical generalist și asistent medical, Norvegia 4 locuri – bucătar preparate indiene , Franța 3 locuri – medic generalist, infirmier , kinetoterapeut, Slovacia 3 locuri – specialist suport tehnic ( limba germană).

Muncitorii calificați în construcții pot obține contracte de muncăși în Israel, prin ANOFM. Angajarea se face în baza Protocolului privind recrutarea muncitorilor români pentru lucrări temporare în domeniul construcțiilor în Statul Israel. Contractele de muncăse încheie pentru o perioadăde un an, cu posibilitatea de prelungire pânăla o duratămaximăde 63 luni. Salariu lunar minim brut estimat este de 1.540 dolari americani.
Informații legate de cazare, asigurare medicală, transport, viză, modalitatea de recrutare, cheltuieli ocazionate de procesul de recrutare, condiții de muncăși de viațăetc. se găsesc pe paginăweb a Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă– www.anofm.ro, http://www.anofm.ro/search/node/ISRAEL

Detalii și informații complete despre ofertele de locuri de muncăpe puteți afla accesând site-ul www.eures.anofm.ro.

Comments

comments

About the Author