„Metode inovative de restructurare curriculară„, în dezbatere la UVT în cadrul unui proiect european

Posted on dec. 9 2014 - 7:59pm by petre

Universitatea de Vest din Timișoara anunțădesfășurarea workshop-ului internațional „Metode  inovative de restructurare curriculară„în cadrul proiectului „Inovarea educației universitare la nivelul ciclului de licența a viitorilor specialiști economiști în management și administrarea afacerilor pentru dezvoltarea durabila a organizațiilor din România în economia bazatăpe cunoaștere – INOVMAN „, Contract nr. POSDRU/156/1.2/G/136372, cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Evenimentul urmeazăsăaibăloc are lor în data de 11 și 12.12.2014, cu începere de la ora 10, la Facultatea de  Economie și de Administrare a Afacerilor din Timișoara, str. Pestalozzi, nr.16.
Scopul workshop-ului internațional este inovarea curricularăpentru douăspecializări din cadrul facultății: Management și Economia Comerțului, Turismului și Serviciilor.

Încadrul workshop-ului vor avea loc discuții,dezbateri între cadrele didactice din cadrul FEAA Timișoara și invitați. La workshop participăși profesori invitați de la douăprestigioase universități europene: Universitatea Sapienza din Roma, Italia și Universitatea din Valencia, Spania care vor împărtăși celor prezenți din bunele practici în domeniul inovării curriculare ale acestor instituții prestigioase de educație universitară. De asemenea, vor fi prezentate cele mai semnificative aspecte ale bunelor practici în domeniul inovării curriculare reieșite în urma schimbului de experiențăcu colegi din douăuniversități londoneze (University College London, Metropolitan University London), Universitatea Sophia Antipolis din Nisa, Franța, Universitatea Catolicădin  Leuven,  Belgia și Universitatea Europeia din Lisabona, Portugalia.

La dezbateri participăechipa proiectului, cadrele didactice ale celor douăspecializării, reprezentanți din echipa managerialăa UVT precum și invitați din conducerile unor instituții de învățământ superior din țarăunde se organizeazăcursuri pentru specializarea Management și specializarea Economia Comerțului, Turismului și Serviciilor.

Dezbaterile în cadrul workshop-ului vor avea loc în data de 11decembrie 2014,  de la ora 10:00 pânăla ora 13 în sala P02 pentru specializarea Management și în data de 12 decembrie 2014,  de la ora 10:00 pânăla ora 13 în sala P11 pentru specializarea Economia Comerțului, Turismului și Serviciilor.

Detalii pe site:http://www.inovman.proiecte-feaa.ro/
Manager de proiect: prof.univ.dr. Bibu Aurelian Nicolae – Director departament Management,
e-mail: nicolae.bibu@e-uvt.ro Persoana de contact: prof.univ.dr. Predișcan Mariana–Expert vizibilitate, e-mail: mariana.prediscan@e-uvt.ro

Comments

comments

About the Author