Maria Barna, sceptica in privinta motiunii PSD

Posted on sept. 16 2010 - 12:24pm by petre

Presedintele PSD Timisoara, Sorin Grindeanu, face un apel la toti parlamentarii de Timis care reprezinta minoritatile pentru a vota motiunea de cenzura impotriva guvernului, pe care PSD si PNL o vor depune in aceasta toamna.

As face un apel la tot ce inseamna parlamentari independenti, UNPR-isti si poate la ai minoritatilor nationale din Timis sa voteze motiunea de cenzura, pentru ca eu am convingerea ca nu au fost trimisi in Parlament ca sa apere tot ceea ce inseamna mafia portocalie, spune Sorin Grindeanu, facnd referire si la fostul deputat PSD Maria Barna, care a parasit partidul si a trecut la independenti. In prezent, Maria Barna se afla in tabara Uniunii Nationale pentru Progresul Romniei, fiind vicepresedintele noului partid la nivel national.

Intrebata care va fi pozitia ei dupa depunerea motiunii, Maria Barna ne-a declarat: Inti sa depuna motiunea si apoi vom vedea cum raspunde. Ei vorbesc de motiune din iunie. Sa dea jos Guvernul daca pot si au forta suficienta. Eu personal am votat doua motiuni si de fiecare data am avut numai de patimit ca nu a apreciat nimeni chestia asta. Noi avem nevoie de stabilitate, asa ca daca doar asta e obiectivul motiunii, sa dea jos Guvernul, atunci nu cred ca voi vota aceasta motiune.
Grindeanu spune insa ca Maria Barna este un dezertor din PSD si ca a uitat mandatul pe care l-a primit din partea cetatenilor sau macar cel pe care l-a primit de la cei care au ajutat-o sa lipeasca afise in Timisoara. Nu cred ca cetatenii i-au trimis acolo (n.r. pe parlamentarii de Timis) sa apere un guvern care si-a aratat limitele, a completat Sorin Grindeanu.
Pentru a avea succes cu motiunea, parlamentarii PSD si PNL au nevoie de 236 de voturi.

Comments

comments

About the Author