Mare adunare de social media la Timisoara

Posted on sept. 28 2010 - 3:29pm by petre

Banatenii activi in social media sunt invitati la prima si cea mai mare conferinta regionala de social media organizata special pentru ei in urbea de pe Bega, eveniment in cadrul caruia vor afla si topul celor mai influente personalitati romane din domeniu.

La Timisoara vor fi prezenti miercuri, 29 septembrie, unii dintre cei mai importanti oameni ai online-ului romanesc, unii chiar si in premiera. Este vorba despre Zoso, Victor Kapra, Cristian Manafu, Alen Todorov, Laurentiu Dumitrescu, Andreea Catu, Grant McKenzie, Cristian China-Birta, Catalin Tenita si multi altii. Pentru prima data in urbea de pe Bega, speakerii locali vor vorbi ca de la egal la egal cu greii din social media.

Mai mult decat atat, Social Media Summit reuneste oameni din toate colturile tarii in capitala Banatului.
Se simtea nevoia unui summit regional cu teme despre online. Daca pana acum evenimentele de acest gen se desfasurau doar in Bucuresti, pentru prima data o conferinta atat de mare ajunge la Timisoara. Participa oameni de marketing, online si comunicare din Arad, Oradea, Timisoara, Deva, Cluj-Napoca, Hunedoara si Resita. Organizatorii asteapta peste 150 de participanti, ne-a marturisit Cristina Putan, responsabil cu promovarea evenimentului printre banateni. Adunarea se face incepand cu ora 9, la Hotel Timisoara.

Comments

comments

About the Author