Mai multi nou nascuti decat casatorii in Timis

Posted on sept. 17 2010 - 3:59pm by petre

Numarul timisenilor creste de la o luna la alta. Numai in luna iulie, numarul nou-nascutilor vii a depasit numarul casatoriilor din judet. Ofiterii starilor civile din primariile timisene au efectuat in luna iulie un numar de 598 de casatorii, in timp ce medicii din spitale au adus pe lume 599 de copii. Tot in decursul lunii iulie, 583 de familii din Timis si-au plans rudele si le-au condus pe ultimul drum, in timp ce 46 de familii de banateni din judet au apelat la divort.

In comparatie cu aceeasi luna a anului trecut cifrele sunt insa mici. Daca anul acesta, in luna iulie, vorbim despre 599 de nasteri, anul trecut pe aceeasi vreme in Timis se nasteau 674 de copii, in timp ce diferenta la casatorii nu este asa de mare anul trecut fiind efectuate 580. Cat despre persoanele care au trecut in eternitate, in luna iulie a anului 2009 au parasit aceasta lume 602 de timiseni.
Conform datelor din Buletinul statistic lunar al Directiei de Statistica Timis, sporul natural a fost si el anul trecut de 71, pe cand in luna iulie 2010 a fost 16.

Comments

comments

About the Author