Guvernele investesc milioane de euro la Cluj și multăvrăjealăla Timișoara

Posted on nov. 4 2016 - 12:09am by petre

Dupăinvestiția gigant de 45 de milioane de euro, dintre care 14 milioane de la Guvernul României, în stadionul Cluj Arena, la Cluj, a fost finalizatăo nouăinvestițiem, finanțatăde la București. Ceea ce e foarte bine.

Compania Naționalăde Investiții (CNI) a investit peste 20 de milioane de lei în amenajarea celui mai modern parc sportiv și de agrement din România, care se întinde pe o suprafațăde 10 hectare în municipiul Cluj-Napoca, și va fi administrat de Primărie, transmite corespondentul MEDIAFAX.cluj-parc

Cel mai modern parc sportiv și de agrement din România se aflăîn Cluj-Napoca, acesta fiind amenajat în urma unui proiect finanțat de Compania Naționalăde Investiții (CNI) cu 20,2 milioane de lei. Aportul municipalității sunt studiile de fezabilitate, proiectul tehnic și terenul de 10 hectare, lucrările fiind începute anul trecut. Noul complex Gheorgheni dispune, printre altele, de terenuri sportive – minifotbal, tenis de câmp, baschet, volei pe nisip, badminton, skate-park, escaladare, fitness, loc de joacăpentru copii, parc aventură, paintball, piste pentru alergare, role simple și de vitezăși biciclete. De asemenea, iarna existăposibilitatea amenajării unui patinoar. Parcul are și un amfiteatru în aer liber cu o capacitate de 428 de locuri.

De asemenea, noul parc are spații verzi, arbori, arbuști ornamentali și flori, alei, bănci, precum și o zonăde picnic. Totodată, a mai fost construit un club de tineret cu o salămultifuncționalăcu 280 locuri.

Parcul a fost amenajat în capătul cartierului Gheorgheni, pe locul fostului cartodrom, intrarea și utilizarea terenurilor sportive fiind gratuite.

sursa: Mediafax, foto Cluju.ro – cu multumiri

Comments

comments

About the Author