EXPOMOBILA, la Timișoara – expoziție naționalăde mobilier

Posted on nov. 3 2016 - 4:51pm by petre

Camera de Comerț, Industrie și AgriculturăTimiș organizeazăîn perioada 3 – 6 noiembrie 2016, la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT din Bd. Eroilor de la Tisa nr. 22, cea de-a 2-a ediție a expoziției naționale de mobilăEXPOMOBILA Timișoara.

Expoziția reunește 30 de expozanți, producători români, care vor prezenta piese deosebite de mobilier și accesorii, la prețuri unice doar pe durata evenimentului.

Vor putea fi admirate și achiziționate o gamălargăde articole. Indiferent căeste vorba de mobilier pentru apartament, garsonierăsau casă, vizitatorii vor avea de unde alege.
Mobilier clasic și modern – dormitoare, sufragerii, saloane, camere de zi, camere pentru copii și tineret, bucătării, biblioteci, garderobe, canapele, fotolii sau scaune, uși de interior, mobilier de exterior, accesorii, decorațiuni și materiale pentru amenajările interioare și exterioare, produse de curățenie.

Expoziția cu vânzare se adreseazăîn special consumatorului final, publicului vizitator.

Sunt mai multe motivele de interes pentru publicul vizitator și profesionist:
§ mobila româneascăeste apreciatăchiar și dincolo de granițele țării, iar la EXPO MOBILA vizitatorii vor avea șansa de a o regăsi la prețuri de producător;
§ zeci de modele, variate de stiluri și tipuri de design, pentru toate gusturile;
§ fiecare expozant va prezenta cele mai interesante, utile și totodatăîndrăznețe modele din producția proprie;
§ mobilier pentru toate bugetele. EXPOMOBILA este gândităca un eveniment exclusiv pentru publicul larg, unde oricine își poate găsi piese de mobilier și accesorii pentru casă, oricare ar fi bugetul alocat;
§ consiliere gratuităîn materie de design de interior, în vederea alegerii celor mai bune piese de mobilier;
§ achiziții pe loc și comenzi la prețuri speciale. Produsele vor putea fi achiziționate pe loc, iar în cazul pieselor de mari dimensiuni, pot fi lansate comenzi la preturi preferențiale.

NOUTATE: Vor putea fi admirate și achiziționate piese de mobilier și decorațiuni antice și antichizate.

Intrarea este liberă. Program de vizitare: 03 – 06 noiembrie, zilnic între orele 10.00 – 20.00.
Duminică, 6 noiembrie, între orele 10.00 – 18.00.

 

Foto: Constantin DUMA

Comments

comments

About the Author