GATA! S-a închis circulația în zona centrală

Posted on nov. 18 2013 - 5:00pm by petre

Luni, Primăria Timișoara a aplicat o serie de măsuri de restricție referitoare la traficul rutier în zona centralăa orașului, pentru buna desfășurare a lucrărilor de reabilitare a centrului istoric:

Plan Cetate

Astfel, s-a închis total circulația rutiere pe sensurile de la Gheorghe Lazăr spre Modex și Piața Mărăști spre Modex.
Nu se va circula în zona Pieței Sfântul Gheorghe, pe străzile Enrico Caruso, gen. Praporgescu, Strada fărănume, pe strada Mercy de la 9 Mai la Savoya.  De asemenea, va fi închis total traficul rutier în zona Pieței Libertății  pe strada Vasile Alecsandri (de la strada 9 Mai la strada Dimitrie Cantemir), pe strada  V V de la Marina de la strada Alba Iulia la Lucian Blaga, pe strada E. Ungureanu de la VV de la Marina la strada 9 Mai.

Modificări de sens unic- Pe strada D. Cantemir sensul actual se va inversa pe direcția Telbisz spre L. Blaga. Străzi cu restricții de circulație Străzi cu acces doar pentru riverani: V. Alecsandri  de la Savoya la 9 Mai, VV dela Marina pe tronsonul Sf Ioan -Piața Libertății, strada L Blaga pe direcția J. Bolyai- D.Cantemir, cu mențiunea căpe cele douăstrăzi se menține sensul de mers, Savoya între V. Alecsandru -Mercy.  Pe strada L Blaga pe tronsonul IC Brătianu-J Bolyai și pe V Alecsandri pe tronsonul Savoya- Piața Mărăști este dublu sens pentru toate autovehiculele.

Atenționăm șoferii cănu se va mai putea face traversarea de la nord la sud a orașului prin zona Cetate și  vor trebui săaibăîn vedere  faptul căva fi permisăcirculația vehiculelor autorizate pentru lucrări, cele care intrăși ies din șantier.
Menționăm căla finalizarea lucrărilor, ca în orașele istorice europene, străzile din zona Cetate vor deveni pietonale.

Personal, primarul recomandășoferilor săfoloseascăparcările municipalității: Piața 700, cea din spatele magazinului Bega, Hotel Central, Piatra Craiului, cea care aparține CJT de lângăMaterna, precum și parcările private din zona centrală.

 

Comments

comments

About the Author