GATA CU LIGA LUI MITICĂ! DE ACUM VOM AVEA LIGA LUI GINO ȘI VICTORAȘ!

Posted on nov. 14 2013 - 8:22pm by petre

Iorgulescu PontaFostul conducător al FC Național, Gino Iorgulescu, a fost ales în funcția de președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), el învingându-l la alegerile de joi pe Dumitru Dragomir, care se afla la conducerea forului din 1996.

Noul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), Gino Iorgulescu, a declarat, joi, într-o conferințăde presă, căvrea ca politicul, domeniu din care cunoaște foarte multălume, săajute fotbalul de acum încolo și a precizat căa fost susținut moral de premierul Victor Ponta.

„Cunosc foarte multălume în politic, vreau ca politicul săne ajute de acum încolo cu facilitățile fiscale și încercăm săîi ținem aproape pentru căfărăpolitic nu putem săajutăm sportul. Domnul Ponta acum 10 sau 12 ani era cu mine la FC Național în Consiliul de Administrație. Normal căs-a bucurat și m-a susținut moral, pentru căe un om de calitate”, a declarat Iorgulescu.

Referindu-se la întâlnirea pe care a avut-o, miercuri seară, cu zece conducători ai unor cluburi din Liga I, la care au participat și premierul Ponta și vicepremierul Liviu Dragnea, Iorgulescu a spus căprezența celor doi lideri politici a fost înâmplătoare: „Ce am făcut ilegal? Am învățat de la domnul Dragomir cătrebuie săstai de vorbăcu toatălumea. Nu puteam sănu stau de vorbăcu niște factori de conducere care sunt întâmplător acolo și vin săne salute.”

Iorgulescu a ținut să-l laude pe adversarul său, învins în alegerile de joi și a promis căva lucra pentru „recredibilizarea fotbalului”. „Domnul Dragomir are niște merite în ultimii 17 ani: a făcut un sediu al ligii, a ținut bine salariații, a ținut competiția sub control. O săîncercăm săpreluăm ceea ce a fost bun și săîmbunătățim ceea ce a fost mai puțin bun. Am promis președinților căo săfiu un președinte deschis, cu care se poate lucra și săluăm hotărârile împreunăpentru recredibilizarea fotbalului”, a precizat noul șef al LPF.

Dragomir: Influența politicăa fost majoră, dar sunt bucuros căîn locul meu las un profesionist

Dumitru Dragomir a declarat, joi, dupăce a pierdut alegerile pentru postul de președinte al LPF, căinfluența politicăa fost majoră, dar se bucurăcălasăîn locul său un om de fotbal și un profesionist și a precizat căîi dorește lui Gino Iorgulescu sărămânăîn funcție măcar cât a stat el.

„Gino Iorgulescu a câștigat cu 11-7. A fost și este un concurent și un președinte meritoriu. Are o activitate fotbalisticăde ani de zile, bănuiesc căva avea o activitate măcar cât am stat eu la LPF îi doresc săstea și el. Las în urma mea o ligăfrumoasă, îi las mobila lui Ceaușescu în biroul meu, cătot a fost prieten cu Nicu, îl las din punct de vedere financiar la un nivel extraordinar de mare. Sunt bucuros căîn locul meu las un om de fotbal și un profesionist. Am fost învins și pe valoarea lui, dar și pe valoarea politică. Nu am decât săîi doresc succes, săfie sănătos, săținăliga așa cum am ținut-o eu cel puțin din punct de vedere financiar. Influența politicăa fost majoră, dar ar fi urât săvorbesc de domnul Ponta, de domnul Dragnea”, a spus Dragomir, într-o conferințăde presă.

Fostul conducător al FC Național, Gino Iorgulescu, a fost ales în funcția de președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), el învingându-l la alegerile de joi pe Dumitru Dragomir, care se afla la conducerea forului din 1996. Iorgulescu a primit 11 voturi, iar Dragomir 7.

Dumitru Dragomir era președintele LPF din 1996, fiind reales în aceastăfuncție în octombrie 2000, când l-a avut contracandidat tot pe Iorgulescu, în noiembrie 2005 și în noiembrie 2009.

La alegerile din 2000, Dragomir a primit 11 voturi, iar Gino Iorgulescu a obținut cinci voturi.

Prosport a relatat căGino Iorgulescu, candidat la șefia Ligii Profesioniste de Fotbal, s-a întâlnit, miercuri seară, la un hotel cu premierul Victor Ponta, vicepremierul Liviu Dragnea și cu zece oficiali ai unor cluburi de fotbal. (sursa Mediafax, foto Prosport)

 

Comments

comments

About the Author