Elena Udrea nu crede căPartidele de centru-dreapta se vor uni

Posted on mai 27 2014 - 10:46am by petre

Elena Udrea susține, într-o postare pe Facebook, căpartidele de centru-dreapta nu se vor uni, deoarece „sunt prea mari resentimentele personale ale liderilor și prea slabe caracterele„, ea susținând căse va putea face doar o înțelegere punctualăpentru turul al doilea al prezidențialelor.Elena Udrea Basescu Traian (680x428)

„Partidele de centru dreapta nu se vor uni. Nu pânăla alegerile din toamnă. Sunt prea mari resentimentele personale ale liderilor și prea slabe caracterele pentru a le depăși, fie și în ideea măreațăde a învinge PSD-ul la prezidențiale„, scrie Udrea pe Facebook.

Ea mai susține că„incapacitatea politicienilor de a genera un proiect comun este dublatăde frustrările și parti pris-urile jurnaliștilor și analiștilor de dreapta, care fac exact ce criticăla liderii politici: unitatea dreptei, dar cum vrem noi și în jurul cui vrem noi„.

„De aceea, ca unul dintre foarte puținii care chiar au încercat concret și încearcăși acum sărealizeze o coaliție a forțelor anti PSD, văspun cănu mai cred căeste posibil. Poate o înțelegere punctualăpentru turul doi al prezidențialelor. Merge și așa, pânăla urmă, dar măcar hai săvedem fiecare bârnădin ochiul propriu înainte de a vedea paiul din ochiul celuilalt!„, încheie Udrea.

sursa: Mediafax

Comments

comments

About the Author