Elena, o româncă de 17 ani, sechestrată și abuzată 58 de zile în Italia

Posted on oct. 9 2020 - 4:32pm by petre

O adolescentă de naţionalitate română, dispărută în Italia la începutul lunii august, a fost găsită după 58 de zile de căutări disperate.

Fata de 17 ani a trecut prin momente de coșmar: aceasta a fost răpită și agresată zile la rând de trei tineri români, scrie ziarul Adevărul.

Elena în vârstă de 17 ani a plecat de la domiciliul său din Italia pe 7 august, de atunci părinții nu au mai reușit să dea de ea. Nu a răspuns la telefon și nimeni nu avea informații despre locul în care se află.

După luni de zile de căutări, pe 5 octombrie, tatăl adolescentei a primit un mesaj pe telefonul mobil, de la un amic al fetei, prin care era anunţat despre locul exact în care i se află fiica, scrie La Nazione.

Părinţii Elenei au alertat imediat carabinierii şi s-a deplasat la adresa menţionată în mesaj. Poliţiştii au pătruns în locuinţă unde au găsit-o pe adolescenta dată dispărută, împreună cu mai mulţi tineri români.

În spatele a ceea ce iniţial a fost considerată o plecare voluntară pare că se ascunde o gravă infracţiune, scrie ziarul Adevărul.

Avocatul familiei tinerei a declarat publicaţiei italiene că în cele 58 de zile în care tânăra a fost sechestrată şi agresată de către trei tineri români. ”Nu a fost vorba despre o dispariţie voluntară. Fata a spus că a fost victima unor constrângeri fizice grave şi a violenţei.

A spus că a fost lovită de mai multe ori cu picioarele, pumnii şi palmele, precum şi că a fost legată”, a spus avocatul, citat de La Nazione.

Imediat după ce a fost salvată, Elena a fost transportată la spital pentru a fi evaluată medical, apoi s-a întors acasă, împreună cu părinţii. În urma audierilor, oamenii legii i-au pus sub acuzare pe cei trei tineri români pentru răpire şi îi cercetează în stare de libertate.

Comments

comments

About the Author