Dezvăluiri! Primarul Nicolae Robu știe cine i-a atacat site-ul!

Posted on dec. 8 2013 - 2:55pm by petre

Dupăcum văinformăm ieri, pagina oficialăde internet a primarului Nicolae Robu a devenit indisponibilăaccesului public, afișând doar un mesaj semnat de primar prin care eram informați căsite-ul a fost supus unor atacuri. La nici 24 de ore, primarul face, prin intermediul rețelei de socializare Facebook – unde aparent deține trei conturi și administreazăun grup, dezvăluiri. Ne abținem de la comentarii și văprezentăm, integral, declarația primarului:

Dragi prieteni,
Văanunț cu dezgust ca site-ul meu oficial www.nicolaerobu.ro a fost din nou, în ultimele zile, supus unor atacuri, atât în zona de sondaj, cât și în alte secțiuni ale sale. E greu de acceptat de către unii ca peste 80% din timișoreni apreciazăce fac eu căPrimar și îmi acorda încrederea și susținerea!

Ne aflam încăo datăîn fața unui act grosolan, comis de persoane care nu au nimic în comun cu spiritul acestui oraș, persoane cărora le place săacționeze în întuneric -la propriu și la figurat, cu identitatea ascunsă. Sunt, de fapt, persoane ajunse, de prea multăfrustrare, măcinate de ură, în sfera patologicului!

Aceleași persoane au fost și sunt, cumulativ (!!!) și (1) împotriva Festivalului de Jazz al Timisoarei, și (2) împotriva noii amenajări a P-tei Bălcescu, și (3) împotriva palmierilor -prezenti bine mersi, fărăsăfi făcut cineva cel mai mic caz din asta, și în Paris și în Viena și în Bruxelles și în Praga și în Berlin etc.-, și (4) împotriva pasajului Michelangelo pe care îl prezintădrept o imposibilitate tehnicădeși în 35 % din timp (doar atât s-a scurs!) s-au efectuat peste 55% din totalul lucrărilor, și (5) împotriva tăierii unor copaci cu plantarea a de zece ori mai mulți, și (6) împotriva finanțării noii Poli, și (7) împotriva noii amenajări și noii funcțiuni a străzii Mărășești, și (8) împotriva mutării Clinicii de Dermatologie, și (9) împotriva împușcării ciorilor, și (10) împotriva neîmpuscării ciorilor , și (11) împotriva tranzitarii temporare cu vehicule ușoare și cu vitezămicăa P-tei Unirii pânăla începerea lucrărilor de reabilitare a ei, etc., etc. ! Interesant, nu?!

Bieți acari de haltă, cu paleta roșie în mînă, confundând TGV-ul cu trenul automotor!

Ei nu-și pot închipui, măcar, cămai existăpe lume și oameni responsabili și de bunăcredință, care chiar vor săfacă-SI FAC!- lucruri bune pentru urbea și concitadinii lor.

Oricum, site-ul www.nicolaerobu.ro va fi securizat în următoarele zile și va fi din nou funcțional.

Prof. univ. dr. ing. Nicolae Robu
Primarul Timisoarei

Comments

comments

About the Author