CURS DE FORMARE SI PERFECTIONARE IN ARBITRAJUL AUTO & KARTING LA TIMISOARA

Posted on feb. 27 2014 - 8:35am by petre

Comisia de Automobilism si Karting din cadrul A.C.R. Timis a organizat in luna februarie in sala de conferinte a HOTELULUI VANDIA din Timisoara  a treia sesiune a CURSULUI DE FORMARE SI PERFECTIONARE IN ARBITRAJUL AUTO & KARTING la nivel national,la care au participat atat cei mai titrati arbitrii auto & karting,crema arbitrajului automobilistic  din Romania,cat si cei care doresc sa intre in tainele acestei meserii.
curs abitraj karting auto (680x383)
Cursul se desfasoara sub auspiciile FIA( Federatia Internationala de Automobilism) si A.C.R.-C.N.A.K. si este inclus intr-un program FIA denumit FIA INSTITUTE-OFFICIAL SAFETY TRAINIG PROGRAME. Organizare acestui curs este in PREMIERA NATIONALA cand lector este un oficial roman, timisorean,format ca “train the trainer„ de FIA INSTITUTE, d-nul Dipl.Ing. GIURISICI-FIRULEASA LADISLAU-MARIUS, arbitru international FIA.

Cursul este rezultatul lobby-ului realizat pe langa FIA de ASN – Autoritatea Sportiva Nationala din Romania in domeniul sportului automobilistic si de karting detinuta de ACR-Automobil Clubul Roman,CNAK-Comisia Nationala de Automobilsim si Karting sub inaltul patronaj al d-lui Dipl.Ing. Presedinte ACR CONSTANTIN NICULESCU membru in structurile  centrale de conducere FIA.

Comments

comments

About the Author