CUM VA FI VREMEA miercuri și joi

Posted on mart. 18 2014 - 3:11pm by petre

Miercuri, vremea va fi caldăîn cea mai mare parte a țării, chiar deosebit de caldăpentru a doua decadăa lunii martie în regiunile sudice și sud-estice. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare. Va ploua în Maramureș, în cea mai mare parte a Transilvaniei și a Moldovei și local în Banat și Crișana, cu precădere în zonele de deal. Înrestul țării ploile vor apărea doar pe spații restrânse, în orele serii. Vor fi mai ales averse și izolat vor fi posibile descărcări electrice.Simboluri Vreme

La munte, în cursul nopții, precipitațiile vor fi mixte. Vântul va avea intensificări temporare în toate regiunile, cu viteze ce vor depăși la rafală50…55 km/h, iar în zona montanăînaltăva sufla tare. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 11 și 21 de grade, mai ridicate în sud, pânăîn jur de 24 de grade; minimele termice se vor încadra între 1 și 9 grade.

BUCUREȘTI

Vremea se va menține mult mai caldădecât în mod obișnuit la aceastădată, astfel cătemperatura maximăva fi de 22…23 de grade, iar cea minimăde 6…8 grade. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări seara. Vântul va sufla moderat, cu intensificări temporare, în special în a doua parte a zilei.

JOI

Vremea va fi predominant frumoasăși se va menține mai caldădecât ar fi normal pentru aceastădată. Cerul va fi variabil la senin, iar vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări la munte și local și temporar în Moldova, mai ales ziua. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 13 și 21 de grade, iar cele minime între 0 și 9 grade, ușor mai scăzute în depresiuni.

Comments

comments

About the Author