Coincidență? Patronul Hexi Farma a murit într-un accident înainte de a ajunge pe mâna justiției!

Posted on mai 23 2016 - 8:14am by petre

Patronul firmei Hexi Pharma Dan Condrea a murit, duminicăseara, în urma unui grav accident de mașinăpe un drum din județul Ilfov, au declarat surse din rândul Poliției pentru MEDIAFAX.

Vicepreședintele Comisiei parlamentare pentru controlul activității SRI, Octavian-Marius Popa, cere și el, alături de Sebastian Ghiță, convocarea unei ședințe a Comisiei, afirmând cămoartea lui Dan Condrea ridicămulte semne de întrebare.

Dosarul privind accidentul patronului Hexi Pharma, Dan Condrea, în urma căruia omul de afaceri a decedat, va fi preluat de Parchetul de pe lângăÃŽnalta Curte de Casație și Justiție, a declarat pentru MEDIAFAX Procurorul General al României, Augustin Lazăr.

Existădoi martori ai accidentului lui Dan Condrea, unul dintre ei fiind audiat de polițiști

Existădoi martori în cazul accidentului în care patronul Hexi Pharma și-a pierdut viața, un biciclist și ÅŸoferul unui alt autovehicul, unul dintre ei fiind audiat de polițiști, a declarat, duminică, Claudia Burada, purtătorul de cuvânt al Poliției Ilfov pentru MEDIAFAX.

Apelul la 112 a fost făcut de o femeie la ora 18.45. Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Ilfov Claudia Burada existădoi martori ai accidentului, un biciclist și un ÅŸofer al cărui autoturism fusese depășit de mașina lui Dan Condrea cu puțin timp înainte de impact.

„Existădoi martori, un biciclist și ÅŸoferul unui alt autovehicul. A fost deja audiat un martor, urmând și cealaltăpersoană. Înurma expertizei auto, urmeazăsăse stabileascăviteza și orice alte detalii care pot identifica accidentul. Luăm în calcul și varianta sinuciderii „,a declarat Claudia Burada, purtător de cuvânt al Poliției Ilfov pentru MEDIAFAX.

Potrivit acesteia accidentul a avut loc pe „raza localității Buftea, în satul TamaÅŸ”.

„Autovehiculul a fost sigilat și urmeazăsăfie supus unei expertize. Este vorba despre un bărbat de 39 de ani. Având în vedere leziunile pe care le-a suferit, nu putem confirma la acest moment numele. Urmeazăsăfie prelevatăprobăADN”, a mai spus Burada.

Înurma apelului la 112, la locul accidentului au fost trimise douăechipaje de ambulanțăde la Serviciului București-Ilfov, medicii ajunși la fața locului găsind o victimă, bărbat, în afara autoturismului, a declarat Alice Grasu, manager Serviciul de AmbulanțăBucurești-Ilfov, pentru MEDIAFAX.

Potrivit sursei citate, bărbatul prezenta „leziuni incompatibile cu viața” și a decedat în momentul impactului.

Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, și-a pierdut viața, duminicăseară, într-un accident rutier petrecut în județul Ilfov, pe drumul ce leagălocalitățile Buftea de Corbeanca, anunțăsurse din rândul polițiștilor.

Potrivit acestora, accidentul a fost anunțat în jurul orei 19.30 iar anchetatorii nu exclud varianta ca patronul Hexi Pharma săse fi sinucis, deoarece la fața locului nu s-au găsit urme de frânare.

Mașina condusăde acesta a intrat într-un copac, impactul fiind atât de violent încât bărbatul și-a pierdut viața pe loc. Echipele de salvatori ajunse la fața locului au găsit o victimădesfigurată.

Actele găsite în autoturism aparțin lui Dan Condrea, au declarat aceleaÅŸu surse pentru MEDIAFAX. La fața locului a fost chematăsoția bărbatului care l-ar fi recunoscut dupăhaine.

Dupăce se va încheia cercetarea la fața locului, polițiștii vor dispune și o analizăADN pentru a se stabili cu certitudine căeste vorba despre Dan Condrea.

sursa: Mediafax

Comments

comments

About the Author