CINCI ACTUALI ȘI FOȘTI ANGAJAÈšI AI PRIMĂRIEI SUNT CERCETAÈšI PENTRU RESTITUIREA ILEGALĂ A UNUI IMOBIL LA TIMIȘOARA

Posted on nov. 19 2013 - 12:50pm by petre

primariaLa aceastăoră, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, sub coordonarea unui  procuror din cadrul Parchetului de pe lângăCurtea de Apel Timișoara, audiazăcinci persoane, actuali și foști angajați ai primăriei, suspectați căar fi restituit ilegal unui proprietar o parte a unui imobil din Timișoara.

Încursul lunii octombrie a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, cu avizul Parchetului de pe lângăCurtea de Apel Timișoara au dispus începerea urmăririi penale fațăde cinci persoane, actuali și foști angajați ai Primăriei Timișoara, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de abuz în serviciu în formăcalificată.

Înfapt, în cursul anului 2004, suspecții, în calitate de membrii ai comisiei de restituire a unui imobil din Timișoara, ar fi restituit și corpul B al clădirii respective, deși acesta nu fusese dobândit de proprietar printr-o decizie a ÃŽnaltei Curți de Casație și Justiție, care viza doar corpul A.

La aceastăoră, în vederea probării activității infracționale, suspecții sunt audiați la sediul  Parchetului  de pe lângăCurtea de Apel Timișoara.

Totodată, prin ordonanța procurorului, polițiștii vor aplica sechestru asigurator asupra mai multor bunuri mobile și imobile ale suspecților.

Comments

comments

About the Author