Agent șef de Poliție, împușcat în cap!

Posted on dec. 24 2020 - 4:33pm by petre

Un Agent şef adjunct de Poliția a fost găsit mort în maşină, împuşcat în cap.

Descoperirea a fost făcută de colegii săi.

Polițiștii orașului Otopeni au observat un autoturism, în zona bălții Tunari, în care se afla un coleg din cadrul Poliției Oraș Otopeni, care prezenta o plagă împușcată la nivelul capului.

La fața locului s-au deplasat imediat polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Ilfov și criminaliști, care au constatat faptul că pe DJ 100, în zona bălții Tunari, în interiorul unui autoturism se află un bărbat, care prezenta o plagă prin împușcare la nivelul capului.

În urma primelor verificări, a fost identificată persoana respectivă, în cauză fiind vorba de un bărbat, în vârstă de 33 de ani, având funcția de agent sef adjunct, în cadrul Poliției Orașului Otopeni, acesta aflându-se în afara serviciului.

Polițistul a fost încadrat din sursă externă în luna octombrie a anului 2006, în funcția de agent, inițial, la Poliția Orașului Pantelimon.

Din punct de vedere psihologic, polițistul a fost evaluat la data de 14 februarie 2019.

La fața locului s-a deplasat o echipa operativă complexă, condusă de procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov, în cauză fiind efectuate cercetări, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs fapta.

Un alt poliţist a fost găsit împuşcat în cap, în maşină
Luna trecută, un poliţist în vârstă de 29 de ani, din Giurgiu, a fost găsit mort în maşină, împuşcat în cap. El era ajutorul şefului de post din Găiseni.

Poliţia: „În urma verificărilor, a fost identificată persoana în cauză ca fiind un tânăr de 29 de ani, având funcția de ajutor șef post, la Postul de Poliție Găiseni, județul Giurgiu, acesta aflându-se în afara serviciului. Polițistul a fost încadrat din sursa externă în luna ianuarie a anulului 2017, în funcția de ajutor șef post, la Postul de Poliție Găiseni, județul Giurgiu. Din punct de vedere psihologic, polițistul a fost evaluat la data de 26.07.2017”

Comments

comments

About the Author