Adolescente prinse furând haine dintr-un magazin

Posted on mart. 12 2014 - 12:11pm by petre

Polițiștii timișeni efectueazăcercetări fațăde trei femei care ar fi sustras mai multe bunuri din societăți comerciale, profitând de neatenția angajaților.

La data de 11 martie a.c., în jurul orei 15.00, polițiștii din cadrul Secției 1 Timișoara au fost sesizați despre faptul căîntr-o societate comercialăsituatăpe strada Coriolan Brediceanu au fost reținute douătinere care ar fi sustras mai multe bunuri din interior.

Deplasându-se la fața locului, polițiștii le-au identificat pe M. G., de 15 ani, din Timișoara și R. D., de 16 ani, din comuna Gătaia.

Înurma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit cătinerele, profitând de neatenția angajaților, ar fi sustras din interiorul societății articole vestimentare.

Încauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, prejudiciul creat fiind recuperat în totalitate.

Polițiștii continuăcercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a tinerelor.

~
Înjurul orei 15.00, polițiști Secției 5 Timișoara au fost sesizați despre faptul căîntr-un supermarket din municipiu a fost reținutăo femeie care ar fi sustras mai multe bunuri.

Ajunși la fața locului, polițiștii au identificat-o pe P. Isabela, de 32 ani, din Timișoara, care ar fi sustras din interiorul supermarketului produse alimentare și articole de îmbrăcăminte și încălțăminte.

Prejudiciul în valoare de aproximativ 450 de lei a fost recuperat în totalitate, bunurile fiind predate păgubitului.

Încauză, polițiștii continuăcercetările în dosarul penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, în vederea documentării întregii activități infracționale a femeii.

Pentru prevenirea furturilor din societăți comerciale, polițiștii recomandămontarea de sisteme de pazăși alarmare, instruirea personalului și protejarea obiectelor de valoare.

Comments

comments

About the Author