Un nou desert a făcut furori în sezonul estival 2014 pe riviera românească.
Este vorba despre o inovație ciudată, clătita la halbăsau la pahar, care a prins repede la public, în ciuda reținerilor pe care, inițial, le arătau turiștii fațăde noul produs.
Ca săvăimaginați despre ce e vorba, înainte de a vedea filmulețul alăturat, văspunem cărețeta este, în linii mari, următoarea:
Se face o clătitămare, care se taie în fâșii subțiri. Pe fundul unei halbe din plastic (de bere) de 500 de ml se pune sirop de vanilie, apoi un strat de fâșii de clătită, apoi o cupăde înghețată, apoi din nou fâșii de clătită, bucăți de ananas, apoi un alt sirop, din nou clătită, alte douăcupe de înghețată, ultimul strat de clătităpeste care se pune dulceață(dupăpreferință) apoi frișcăproaspătăși un topping, la alegere.
O asemenea bombăcaloricăcosta anul acesta pe litoral 7 lei și, văgarantăm că, dacăreușiți săo dovediți pe toată, pânăa doua zi nu vămai trebuie altceva dulce….