Zeci de călători prinși în tren în mijlocul unui incendiu uriaș de vegetație în Spania VIDEO

Posted on aug. 17 2022 - 8:49pm by petre

Potop şi foc în Europa.

Cel puţin 20 de oameni au fost răniţi în Spania, după ce trenul în care se aflau a fost înconjurat de flăcări.

Garnitura traversa o zonă unde incendiile de vegetaţie au scăpat de sub control, pe fondul secetei. În Franţa şi Marea Britanie, furtunile le dau bătăi de cap localnicilor. În Paris, străzi şi staţii de metrou au ajuns sub ape, după ce într-o oră a plouat cât într-o lună, iar în Regat, milioane de oamenii au fost avertizaţi să fie pregătiţi să fugă din calea puhoaielor.

 

Sunt imagini surprinse de călători, în momentul în care trenul lor este înconjurat de flăcări. Mecanicul a văzut că alimentat de vântul puternic, incendiul a ajus foarte aproape de calea ferată, așa că a vrut să schimbe sensul de mers. În acel moment, speriaţi că vor arde de vii, pasagerii s-au panicat și au spart geamurile, pentru a se salva.

Numai că au sărit practic în foc. 20 de oameni au suferit arsuri şi au avut nevoie de îngrijiri medicale. Incidentul a avut loc în apropiere de Castellon, în nord estul ţării, unde incendiile de vegetaţie au scăpat de sub control. Pompierii fac eforturi supraomeneşti să stingă focul, însă vegetaţia foarte uscată şi vântul puternic le fac munca imposibilă.

Comments

comments

About the Author