Vom avea cea mai scumpă masă de Paște din ultimele decenii

Posted on apr. 9 2023 - 8:15pm by petre

Chiar în Duminica Paștelui la catolici și protestanți, mai multe supermarketuri  aveau carne proaspătă de miel în vitrinele frigorifice.

Din păcate, mielul care nu a fost cumpărat de cei care sărbătoresc astăzi Paștele are termen de valabilitate doar până la mijlocul săptămânii viitoare, așa că e puțin probabil să fie cumpărat de cei care sărbătoresc Paștele ortodox peste o săptămână.

Preturile, însă, sunt aproape incredibile: bucăți de pulpă sau coaste cu os, firește, de 1 – 2 kilograme costă 64,90 lei kilogramul!

Dacă cumperi un sfert de miel (pulpă și coaste, dar și o jumătate de cap) prețul este de 57 de lei kilogramul

Pentru sfertul din spate și 56 de lei kilogramul pentru sfertul din față.

Dacă vrei o jumătate de miel, atunci faci o adevărată afacere! Vei plăti doar 48 de lei pe kilogram!

Drobul gata pentru băgat la cuptor, care în anii trecuți costa 15-20 de lei kilogramul, anul acesta se vinde cu 40 de lei.

Cozonacul are și el prețuri foarte mari și se preconizează ca și ouăle să fie cu 50% mai scumpe decât erau luna trecută.

Comments

comments

About the Author