Urmărire că în filme în Timiș cu focuri de armă

Posted on apr. 11 2021 - 9:56am by petre

În data de 11 aprilie 2021, în jurul orei 02:30 polițiștii de Ordine Publică din cadrul Poliției orașului Recaș au efectuat semnal de oprire unui autoturism care circula pe raza localității Recaș, în vederea stabilirii scopului prezenței pe raza localității.

Conducătorul autoturismului nu s-a conformat semnalelor polițiștilor și și-a continuat deplasarea,polițiștii pornind în urmărirea autoturismului.

Autoturismul a mărit viteza de deplasare, astfel că s-a continuat urmărirea acestuia,polițiștii fiind nevoiți să folosească armamentul din dotare,fiind efectuate mai multe focuri de avertisment și în direcția autovehiculului reușind-se avarierea cauciucurilor de la ambele roți din spate.

Cu toate acestea s-a continuat deplasarea pe DJ 609 E, cu roțile pe jante, iar la intrarea in localitatea Herneacova, autoturismul a părăsit carosabilul rulând pe un drum agricol încă 1 km, ulterior oprindu-se într-o zonă cu noroi.

Cei doi ocupanți au coborât din autoturism și au fugit în vegetația din apropiere, după efectuarea unor noi somații s-a reușit imobilizarea unui tânăr de 23 ani din Timișoara.
Acesta a fost testat cu aparatul etilotest rezultând o valoare de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat.

S-au întocmit acte de constatare pentru săvârșirea infracțiunilor prevăzute conducere fără permis de conducere și a conducere sub influența alcoolului.

De asemenea acesta a fost sancționat contravențional conform Legii 55/2020 cu amendă în valoare de 500 de lei.

Cu ocazia evenimentului nu au fost înregistrate victime, ci doar pagube materiale.

În prezent se fac verificări în vederea depistării celui de-al doilea ocupant al autovehiculului.

Comments

comments

About the Author