Urmărire ca în filme cu focuri de armă și baraje de Poliție sparte

Posted on sept. 20 2023 - 7:28pm by petre

Urmărirea ca în filme pe străzile din Galaţi.

Un bărbat a urcat băut la volan, nu a vrut să oprească la un filtru şi a gonit cu 180 de kilometri pe oră pentru a scăpa de poliţişti.

 

40 de kilometri cu poliţia pe urme, focuri de armă şi slalomuri printre maşini. Este isprava unui bărbat de 50 de ani care, după ce a consumat mai multe pahare de alcool, s-a urcat la volan şi s-a crezut mai presus de lege. Un echipaj de poliţie i-a făcut semn să tragă pe dreapta după ce l-a zărit că circula haotic, însă şoferul teribilist a călcat şi mai tare pedala de acceleraţie.

Cursa nebună a bărbatului s-a oprit abia la intrarea în municipiul Galaţi, în al doilea blocaj rutier. Pe primul, bărbatul a reuşit să-l evite trecând în viteză printr-un şanţ.

Aparatul etilostest a confirmat şi suspiciunile poliţiştilor: bărbatul urcase la volan băut. Individul s-a ales cu o amendă de 5.075 de lei şi cu permisul suspendat timp de 330 de zile.

Un alt şofer, de data aceasta fără permis, s-a întrecut cu poliţiştii pe străzile din Bucureşti. Bărbatul a fost oprit de un filtru, iar când i s-au cerut documentele a pornit în viteză. Bărbatul a fost prins după ce a intrat într-o maşină aflată în trafic. Şoferiţa a fost rănită uşor.

Bărbatul de 38 de ani a fost imobilizat de poliţişti şi condus la secţie. Pe numele său s-a deschis un dosar penal pentru conducerea unui autovehicul fără drept.

În maşina individului s-au găsit şi sume importante de bani, confiscate de oamenii legii.

 

 

Comments

comments

About the Author