Un timișorean și-a plătit amenda de la Jandarmerie cu monede de 1, 5 și 10 bani

Posted on apr. 9 2021 - 6:55pm by petre

Cunoscut timișorenilor ca sportiv de performanță, revoluționar și acticist civic, Ștefan Cojocnean a pățit un incident mai puțin plăcut.

După cum chiar el relatează, aflându-se cu copilașul la plimbare, a fost amendat de Jandarmerie pentru că ar fi participat la un protest ilegal.

„A fost chiar prin fata Prefecturii sa fiu legitimat, doar atat, legitimat, si sa mi se trimita acasa o amenda. Cum ca am participat la protest„, spune Stefan Cojocnean.

Supărat pe acest gest urât, Ștefan s-a dus cu amenda la Direcția de Finanțe, plătind cu un săculeț plin de monede de 1 ban, 5 bani și 10 bani.

„E o modalitate de a arata ca abuzeaza de puterea lor. Si nu e normal. Eu nu pentru asta am luptat in ’89. Pe strazi si in Opera. Eram cel mai mic din Opera atunci, ca acum mie sa mi se restranga dreptul la libera circulatie”, a adaugat Cojocnean.

Ghișeul la care s-a oprit Ștefan a fost blocat câteva ore, până când funcționarii au reușit să numere banii, dar omul a reușit să își achită amenda pe care o va contesta totuși în instanță.

Comments

comments

About the Author